Skip to main content

CELEBS

O Μαζωνάκης (ξανά) συστήνεται και ανεβάζει την τηλεθέαση στα ύψη

To εντυπωσιακό φινάλε του ‘’Σπίτι με το Mega’’ για το 2020



 

Μια άκρως επιτυχημένη εκπομπή φτάνει στο τέλος της για την φετινή χρονιά, με ένα πολύ ιδιαίτερο πάρτι που έκανε το ελληνικό κοινό να καθηλωθεί μπροστά στις οθόνες.

https://www.instagram.com/p/CI8g0pRlSAV/

Ο ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης είχε ετοιμάσει μια φαντασμαγορική βραδιά, μέσα από την οποία μοιράστηκε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής και της καριέρας του.  «Με λένε Γιώργο» στα πρώτα λεπτά της βραδιάς και ο Μαζωνάκης δίνει το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει.

https://www.instagram.com/p/CI_Z5DhFT1E/

Το πάρτι συνεχίζεται με τον Μιχάλη Stavento  όπου οι δυο τους εξηγούν τι σημαίνει «αγαπώ» και τιμά τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά». Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίνεται και υμνεί τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών.

Μία κατάθεση ψυχής λοιπόν, στο grand finale για το 2020 του «Σπίτι με το MEGA» με τον Γιώργο Μαζωνάκη, που συνάρπασε και επιβεβαίωσε τη φράση του, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».

https://www.instagram.com/p/CI_xCxWFbGN/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.