Skip to main content

CELEBS

George Clooney: Η άγνωστη ιστορία που τον ένωσε με την Amal Alamuddin

Ο Clooney, ο Παρθενώνας και ο γιος του Αλέξανδρος

 



 

Ο George Clooney για τις ανάγκες προώθησης της νέα του δουλειάς με τίτλο «The Midnight Sky», στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ταυτόχρονα, μίλησε στον «Guardian», όπου μεταξύ άλλων προχώρησε σε άγνωστες αποκαλύψεις για το πώς έριξε στα δίχτυα του την Amal Alamuddin.

https://www.instagram.com/p/BFUavTbTJHq/

Ο διάσημος ηθοποιός το 2014 βρισκόταν στο Λονδίνο για την τότε ταινία του «Monuments Men» που πραγματευόταν τη διάσωση σημαντικών έργων τέχνης από τα χέρια του Χίτλερ. Ο ίδιος είχε αναφερθεί και στην επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο στην Ελλάδα, προκαλώντας μάλιστα την οργή του Boris Johnson, ο οποίος τον αποκάλεσε «Αδόλφο Χίτλερ», καθώς «ήθελε να κλέψει ένα σπουδαίο έργο από τη Βρετανία». Μπορεί τα λόγια του 59χρονου να εξόργισαν τον νυν πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο στάθηκαν αφορμή για να «κλέψει» την καρδιά της νυν αγαπημένης του και δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Amal Alamuddin, αφού τους έφεραν πιο κοντά.

https://www.instagram.com/p/Bkty3mGFw8L/

«Ακόμα με κάνει να γελάω» ανέφερε στον δημιοσιογράφο ο Clooney και συνέχισε, «Ήταν ωστόσο μια υπέροχη αφορμή για εμένα, καθώς ήταν η εποχή που βγαίναμε «κρυφά» με την Amal. Δεν το ήξερε κανείς. Είχε δημιουργηθεί μεγάλος θόρυβος με αυτά που είπα. Μάλιστα, εκείνο το βράδυ συνάντησα για φαγητό την Αμάλ. «Ξέρεις, έχω δουλέψει πολύ σε αυτή την υπόθεση» μου είπε και εγώ την κοιτούσα με πολύ προσοχή. «Άκου λοιπόν τι θα πρέπει να πεις» και μου ανέφερε όλα τα ιστορικά στοιχεία και τις εκθέσεις της UNESCO, γιατί γνώριζε τα πάντα».

https://www.instagram.com/p/Bjtovl4FQOo/

Στην ίδια συνέντευξη ο γοητευτικός ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα μακριά από τη Νέα Υόρκη και την οικογένειά τους. «Ο μικρός, ο Αλεξάντερ έχει ένα ελαφρύ άσθμα, κάτι που με έκανε να σκέφτομαι πως δεν πρέπει με τίποτα να ρισκάρουμε με τον Covid-19. Λένε ότι δεν έχει τόσο «βαριά» συμπτώματα σε νέους ανθρώπους. Δεν ξέρουμε όμως τις μακροχρόνιες επιπτώσεις», συμπλήρωσε διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρήσει με την Amal Alamuddin.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε