Skip to main content

CELEBS

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Για πολλούς αυτή η εποχή του χρόνου έχει άρωμα θλίψης»

Το καθιερωμένο μήνυμά που έστειλε για τα Χριστούγεννα

 



 

Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, αναγκάζονται να περάσουν τις γιορτινές ημέρες μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας. Η 94χρόνη μονάρχης στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τους Βρετανούς μίλησε για τις δυσκολίες αυτές, αναγνωρίζοντας πως το μοναδικό πράγμα που πολλοί άνθρωποι θέλουν για τα φετινά Χριστούγεννα είναι μια απλή αγκαλιά. Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και αρκετές φορές στην ελπίδα που πρέπει να έχουμε για το μέλλον, δίνοντας κουράγιο και θάρρος για την νέα χρονιά που σύντομα κάνει πρεμιέρα.

«Φυσικά για πολλούς αυτή η εποχή του χρόνου έχει άρωμα θλίψης. Κάποιοι θρηνούν για τον θάνατο ενός αγαπημένου, φίλοι και συγγενείς λείπουν ο ένας στον άλλο, ενώ το μόνο που θα ήθελαν για τα Χριστούγεννα είναι μια απλή αγκαλιά ή ένα κράτημα του χεριού. Αν αυτή είναι η δική σας περίπτωση, δεν είστε μόνοι», ανέφερε μεταξύ άλλων η βασίλισσα.

https://www.instagram.com/p/CJOZD3GneAt/

«Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε τη γέννηση (του Χριστού) όπως συνήθως, όμως η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι μια χρονιά που κατ’ ανάγκην κράτησε τους ανθρώπους σε απόσταση, με πολλούς τρόπους μας έφερε πιο κοντά… Στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν υπέροχα στις προκλήσεις της χρονιάς και είμαι πολύ υπερήφανη και συγκινημένη από αυτό το αδάμαστο πνεύμα», κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/CJMNCwjn10S/

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχοντας αναβάλει τους παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους εορτασμούς, επέλεγε την περίοδο αυτή να βρίσκεται με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο στο κάστρο του Winsdor, μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογενείας.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν