Skip to main content

CELEBS

Chrissy Teigen: «Μου άρεσε πολύ που ήμουν έγκυος και λυπάμαι που δεν θα ξανά είμαι ποτέ»

Η εξομολόγηση για το σώμα της μετά την αποβολή που είχε

 



 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend περάσαν μια δυσάρεστη και δύσκολη εμπειρία, την οποία δεν δίστασαν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους, προκειμένου να δώσουν κουράγιο σε οικογένειες που περνούν ίδιες καταστάσεις. Η Chrissy έχασε το μωρό που κυοφορούσε για 20 εβδομάδες και μέσα από φωτογραφίες αλλά και μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, μίλησε ανοιχτά για την θλίψη που βίωσε. Έπειτα από μερικούς μήνες, το διάσημο μοντέλο επαναφέρει και πάλι το ζήτημα, μιλώντας για τα σημάδια που άφησε πίσω της η άτυχη εγκυμοσύνη.

https://www.instagram.com/p/CJJKVFJBH9N/

«Αυτή είμαι εγώ και το σώμα μου, χθες. Παρόλο που δεν είμαι πλέον έγκυος, κάθε ματιά στον καθρέφτη μου θυμίζει ότι θα μπορούσα να είμαι. Και δεν έχω ιδέα γιατί έχω ακόμα την κοιλιά, ειλικρινά. Είναι απογοητευτικό. Αλλά είμαι περήφανη για τον τρόπο που αυτό το ταξίδι άλλαξε το σώμα και το μυαλό μου», έγραψε κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη.

Η Chrissy Teigen έκλεισε με μια θλιβερή διαπίστωση το κείμενό της, πριν αναγνωρίσει πόσο τυχερή είναι που έχει τα δύο της παιδιά στη ζωή της. «Μου αρέσει πολύ που ήμουν έγκυος και λυπάμαι που δεν θα ξαναείμαι ποτέ. Αλλά είμαι τυχερή που έχω δύο καταπληκτικά μικρά παιδιά που μετατρέπονται σε μεγάλους ανθρώπους κάθε μέρα».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος