Skip to main content

CELEBS

Meghan Markle: Ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο

Η Δούκισσα του Sussex ξεδιπλώνει τα ταλέντα της



Με τροχοπέδη στα σχέδια των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry θα έμοιαζε η παραμονή τους στο παλάτι, αφού όπως φαίνεται το ζευγάρι έχει πολλούς επαγγελματικούς και μη στόχους για το μέλλον. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αφού υπέγραψαν μια πολύ σημαντική συμφωνία με το Netflix για την προετοιμασία μιας ολόκληρης σειράς και έπειτα από την δημιουργία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Archewell, όπως επίσης και τα σχέδια πραγματοποίησης podcasts στο Spotify, ήρθε η στιγμή για την συγγραφή ενός βιβλίου. Σύμφωνα λοιπόν, με την  Daily Mail, η Meghan πρόκειται να γράψει το δικό της βιβλίο.

https://www.instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/

"Είναι κάτι που πάντα ήθελε να δοκιμάσει, και είναι σίγουρο πως οτιδήποτε και αν γράψει θα πουλήσει, ανεξάρτητα από την ποιότητά του", δήλωσε βασιλική πηγή. "Η μυθοπλασία, είτε πρόκειται για βιβλίο για παιδιά είτε για ενήλικες, θα ήταν ένας σωστός τρόπος να δώσει τα μηνύματα που θέλει. Η Meghan έχει κάποια εμπειρία ως συγγραφέας και είχε ένα δημοφιλές blog που ονομαζόταν The Tig πριν γνωρίσει τον Harry, που κάλυπτε θέματα υγείας, ταξίδια και μόδα”, επισήμανε η ίδια πηγή.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.