Skip to main content

CELEBS

Η Πρωτοχρονιά των Χολιγουντιανών celebrities

Αποχαιρέτισαν το 2020 και υποδέχθηκαν το 21’ ο καθένας με τον δικό του τρόπο



 

Καταφέρνουν πάντα να τραβούν τα βλέμματα μιας και ακολουθούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εκατομμύρια κόσμο. Δεν ήταν λίγες οι διάσημες που θέλησαν να μοιραστούν τις δικές τους στιγμές από την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, όπου άφησαν το 2020 και υποδέχθηκαν το νέο έτος. Πώς λοιπόν πέρασαν την πρώτη νύχτα του 2021 οι διασημότερες celebrities;

Η Emrata πόζαρε από τον καναπέ του σπιτιού της, όπως οι περισσότεροι. Το 2021 θα είναι η χρονιά που θα φέρει στην 30χρονη ηθοποιό και μοντέλο το πρώτο της παιδί με το σύζυγό της Sebastian Bear-McClard. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε μάλιστα, φαίνεται να απολαμβάνει το γεύμα της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

https://www.instagram.com/p/CJfUuOxMyCT/

Η Jennifer Lopez ήταν από τις τυχερές που είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν το νέο έτος στην καθιερωμένη τελετή του Times Square στην Νέα Υόρκη. H σούπερ σταρ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά δίνοντας μια δυναμική performance στην άδεια πλατεία της Νέας Υόρκης, η οποία μεταδόθηκε live από τηλεοπτικό κανάλι.

https://www.instagram.com/p/CJf-oetJnQq/

Για την Κylie Jenner οι πρώτες ημέρες του έτους την βρήκαν να κάνει σκι, στις χιονισμένες πίστες, ποζάροντας φυσικά για το instagram account της.

https://www.instagram.com/p/CJekA2GnJyr/

Μια ακόμη celebrity που υποδέχτηκε την νέα χρονιά επί σκηνής ήταν και η Miley Cyrus. Η τραγουδίστρια συμμετείχε κι εκείνη στο event Party in the USA στη Νέα Υόρκη. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε μάλιστα, βρίσκεται στη σκηνή ντυμένη με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας. 

https://www.instagram.com/p/CJe8o0LpwKk/

Τέλος φορώντας μαύρη πλερέζα, η Halle Berry δεν αποχαιρετά απλώς το 2020, αλλά του εύχεται να αναπαυθεί εν ειρήνη. "R.I.P. 2020."

https://www.instagram.com/p/CJeJNkOFSC2/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.