Skip to main content

CELEBS

Τίτλοι τέλους για την Kim Kardashian και τον σύζυγό της Kanye West

Έπειτα από 6 χρόνια γάμου και 4 παιδιά

 



 

Το 2021 φαίνεται πως δεν μπήκε το ίδιο καλά για την Kim Kardashian, αφού σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, σύντομα θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου μαζί με τον σύζυγό της Kanye West. Όπως όλα δείχνουν η κρίση στον γάμο τους δεν ήρθε από την μια στιγμή στην άλλη, αφού φήμες θέλουν το ζευγάρι να μην τα πηγαίνει καλά εδώ και αρκετούς μήνες.

Pixel

https://www.instagram.com/p/CH6He_sAArq/

«Έφτασαν στη σημείο του να μην έχουν περάσει χρόνο μαζί ως ζευγάρι καθόλου τους τελευταίους μήνες. Συναντιούνται μόνο για χάρη των παιδιών, αλλά ζουν χωριστά. Η Kim γνωρίζει ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει. Το γνώριζε εδώ και καιρό», αναφέρει πηγή στο E!

https://www.instagram.com/p/CB_Fe6xgYDE/

Παρόλα αυτά, το διάσημο ζευγάρι δεν έχει δώσει ακόμα το οριστικό τέλος στην σχέση του καθώς σκέφτονται τι θα είναι καλύτερο για τα τέσσερα παιδιά τους. Όπως αναφέρει πηγή στο people.com, «Η Kim το γνωρίζει ότι ο γάμος της τελείωσε, ανέχτηκε αρκετά και ζήτησε από τον Kanye να μείνουν χωριστά για να αποφασίσει τι θέλει για το μέλλον της. Εκείνος είναι στεναχωρημένος, αλλά okay. Ξέρει ότι το αναπόφευκτο πρόκειται να συμβεί, και σύντομα». Η Kim Kardashian παντρεύτηκε με τον διάσημο ράπερ το 2014 σε μια τελετή στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/B8dCVEHAO1Q/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

Προτεινόμενα

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήγε να δει τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο

«Τα πράγματα είναι σταθερά, με πολύ χαμηλά τη μπάλα»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά