Skip to main content

CELEBS

Regé-Jean Page: Γιατί όλοι μιλούν για τον πρωταγωνιστή της νέας μεγάλης επιτυχίας Bridgerton

Στην κορυφή της λίστας για τον ρόλο του επόμενου James Bond



 

Μετά το “Emily In Paris” και το “The Queen’s Gambit”, η νέα εμμονή των χρηστών φαίνεται πως είναι το “Bridgerton”. Εδώ και λίγες μέρες η νέα σειρά “Bridgerton”, έχει έρθει για να κατακτήσει την γνωστή πλατφόρμα με σειρές και ταινίες, συναρπάζοντας τους θεατές με τα υπέροχα σκηνικά, την ενδιαφέρουσα πλοκή αλλά και τον εκρηκτικό ρομαντισμό του.

https://www.instagram.com/p/CJNHLK5DTdf/

https://www.instagram.com/p/CGXobaQjh8m/

Ο πρωταγωνιστής φαίνεται να  έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία της σειράς: ο Δούκας, τον οποίο ενσαρκώνει ο Regé-Jean Page. Η περίπλοκη σχέση του με την πιο περιζήτητη νύφη, Daphne Bridgerton, τον οδηγεί σε περίεργα μονοπάτια προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα σκάνδαλα της ζωής του. 

https://www.instagram.com/p/CHF_QgsjV4H/

Ποιος είναι, όμως, αυτός ο νέος πιο περιζήτητος γόης του Χόλυγουντ και πού τον έχουμε ξαναδεί;

Ο 30χρονος Regé-Jean Page γεννήθηκε το 1990 στη Χαράρε, την πρωτεύουσα της Ζιμπάμπουε. Η μητέρα του είναι νοσοκόμα, αφρικανικής καταγωγής και ο πατέρας του Βρετανός ιεροκήρυκας. Μετακόμισε στο Λονδίνο σε ηλικία 14 ετών. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του, η οικογένειά του είναι σκορπισμένη σε όλη την υφήλιο και έχει συγγενείς στη Ν. Αφρική, την Αυστραλία, τη Σουηδία, την Καραϊβική και τη Φλόριντα των ΗΠΑ.

https://www.instagram.com/p/CJgivstjZKd/

Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που το κοινό τον ανέδειξε, όμως πιθανότατα δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπεις στην οθόνη σου. Ο Regé-Jean Page έχει υποδυθεί τον Captain Khora στην ταινία του 2018 Φονικές μηχανές (Mortal Engines), ενώ έχει επίσης συμμετάσχει στις σειρές “Casualty”, “Fresh Meat”, “Roots” και “For the People” αλλά και στην τελευταία Harry Potter ταινία, καθώς και στη “Sylvie’s Love” στο Amazon Prime.

https://www.instagram.com/p/CI81iizjTY8/

Το όνομά του μάλιστα, φιγουράρει ανάμεσα στους υποψήφιους για τον ρόλο του επόμενου James Bond! Εκτός όμως από όμορφος και πολύ ταλαντούχος, είναι εδώ για να μεταδώσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, αυτό της δίκαιης εκπροσώπησης των μαύρων, λέγοντας: «Βλέπουμε μόνο λευκούς ανθρώπους να χαμογελούν και να είναι χαρούμενοι. Ξέρεις κάτι; Κι εμείς ξέρουμε να χαιρόμαστε, να παντρευόμαστε και να είμαστε glamorous. Η ζωή μας δεν είναι μόνο δράμα».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!