Skip to main content

CELEBS

Kate Hudson: Η επιθυμία της να έρθει κοντά με τον πατέρα και τα αδέρφια της την νέα χρονιά

«Ίσως να συνδεθούμε μαζί τους για λίγο»



Η Kate Hudson εκείνο που θα ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την νέα χρονιά είναι να αποκτήσει  ξανά σχέσεις με την πατέρα της Bill Hudson αλλά και τα αδέρφια της. Όπως εξήγησε η ηθοποιός, με τον πατέρα της έχει να μιλήσει εδώ και αρκετά χρόνια αφού έπειτα από το διαζύγιο με την μητέρα της, Goldie Hawn, εκείνος ξαναέφτιαξε για δύο φορές την ζωή του, αποκτώντας νέες οικογένειες. Συγκεκριμένα από τον δεύτερο γάμο του με την Cindy William, απέκτησε δύο παιδιά, ενώ από την μετέπειτα σχέση του με την Caroline Graham, μια κόρη.

https://www.instagram.com/p/CIjqQtEgknc/

Στο podcast που δημιουργεί με τον αδερφό της,  Oliver Hudson, «Sibling Revelry», η Kate αποκάλυψε πως θα ήθελε να μπει ξανά στην ζωή την δική της αλλά και των παιδιών της, τόσο ο πατέρας της, όσο και τα τρία ετεροθαλή αδέρφια της. «Ξέρεις τι σκέφτομαι τελευταία; τον μπαμπά. Σκέφτομαι τις αδερφές μας και τους αδελφούς μας και ότι δεν περνάμε καθόλου χρόνο με τα αδέλφια μας. Έχουμε τέσσερα αδέλφια με τα οποία δεν περνάμε καθόλου χρόνο μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε στην συνέχεια «Σκέφτηκα πως όλοι μας μεγαλώνουμε. Θα ήθελα να συνδεθώ λίγο, ειδικά με τις αδελφές μου. Έχουμε μιλήσει τόσο πολύ για αδελφικές σχέσεις και αλλόκοτες σχέσεις ή καλές σχέσεις - και καθόμαστε εδώ σαν να έχουμε την καλύτερη οικογένεια, είμαστε τόσο υπέροχοι και όμως δεν αναγνωρίζουμε ποτέ το γεγονός ότι έχουμε τέσσερα άλλα αδέλφια. Τέσσερα. Έτσι σκεφτόμουν τους Hudson. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε με όλα τα αδέλφια μας και ίσως να συνδεθούμε μαζί τους λίγο».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30