Skip to main content

CELEBS

Alexandria Ocasio-Cortez: Περιέγραψε την τραυματική εμπειρία της κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο

«Πίστεψα ότι θα πεθάνω κατά την εισβολή»



 

 Λίγες μέρες αργότερα από την τρομακτική για την Αμερική εμπειρία, όπου οργισμένο πλήθος εισέβαλε στο Καπιτώλιο, η Alexandria Ocasio-Cortez, εκπρόσωπος του Σώματος των ΗΠΑ, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της όλα όσα έζησε και αισθάνθηκε την κρίσιμη εκείνη στιγμή.

«Μου συνέβη ένα αρκετά τραυματικό γεγονός και δεν ξέρω καν αν μπορώ να αποκαλύψω τις πλήρεις λεπτομέρειες αυτού του γεγονότος λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά μου, αλλά μπορώ να σας πω ότι είχα μια πολύ στενή συνάντηση όπου νόμιζα ότι θα πεθάνω. Έχεις όλες εκείνες τις σκέψεις, στο τέλος της ζωής σου, αυτές οι σκέψεις σε κατακλύζουν. Αυτό συνέβη σε πολλούς από εμάς την Τετάρτη. Δεν ήξερα αν επρόκειτο να φτάσω στο τέλος αυτής της ημέρας ζωντανή. Και όχι μόνο με μια γενική έννοια, αλλά με μια πολύ συγκεκριμένη έννοια.» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά στο Instagram live της.

Στην συνέχεια η Cortez αναφέρθηκε και σε όλα τα φρικτά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν συμβεί εκείνη την ημέρα, αν η τροπή της εισβολής ήταν διαφορετική «Πολλά μέλη του Κογκρέσου σχεδόν δολοφονήθηκαν. Πολλά μέλη του προσωπικού σχεδόν σκοτώθηκαν. Πολλά παιδιά - παιδιά μελών του Κογκρέσου ήταν εκεί..», είπε φανερά ενοχλημένη.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός