Skip to main content

CELEBS

Έφυγε από τη ζωή ο Larry King σε ηλικία 87 ετών

Ο παρουσιαστής του CNN νοσηλευόταν με συμπτώματα κορωνοϊού



Ο εμβληματικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN, Larry King, άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες νωρίτερα στο ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai του Los Angeles, όπου νοσηλευόταν αρκετές μέρες με συμπτώματα κορωνοϊού. Σε ηλικία 87 ετών, ο μακροβιότερος οικοδεσπότης του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, υπέφερε από προβλήματα υγείας εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ υπέστη ένα σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό επεισόδιο το 2019.

https://www.instagram.com/p/CKZ5BMcnacS/

Ο Larry King για περισσότερο από 60 χρόνια υπήρξε σημαντική φιγούρα στον χώρο των media και της δημοσιογραφίας γενικότερα. Η αξιοσημείωτη καριέρα του είχε ως αποκορύφωμα την εκπομπή «Larry King Live», την πρώτη ζωντανή εκπομπή των ΗΠΑ με συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού στις συζητήσεις, την οποία πρόβαλε το CNN για 25 χρόνια, με εκατομμύρια πιστούς τηλεθεατές καθημερινά. Έγραψε ιστορία με τις 40.000 περίπου συνεντεύξεις που έχει πραγματοποιήσει με παγκόσμιους ηγέτες, ανθρώπους από το χώρο του θεάματος, αλλά και πολλές ακόμα διασημότητες. Το «Larry King live» προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1985 και έριξε τίτλους τέλους το 2010.

Ο θρυλικός παρουσιαστής είχε παντρευτεί εφτά φορές και είχε αποκτήσει πέντε παιδιά (εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν ήδη πεθάνει) εννέα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από τα social media του παρουσιαστή και ανέφερε συγκεκριμένα «Με μεγάλη λύπη, η Ora Media ανακοινώνει το θάνατο του συνιδρυτή, παρουσιαστή και φίλου, Larry King, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί στην ηλικία των 87 στο νοσοκομείο Cedars-Sinai».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;