Skip to main content

CELEBS

Jill Biden: Η πρώτη σύζυγος προέδρου των Η.Π.Α που θα συνεχίζει να εργάζεται

Ένα ακόμη γεγονός που συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ



 

Είναι φανερό πως από την πρώτη στιγμή, το νέο Προεδρικό ζεύγος, έχει σκοπό να καταρρίψει πολλά από τα μέχρι τώρα στερεότυπα που κυριαρχούσαν. Ένα από αυτό, είναι το γεγονός πως η εκάστοτε πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, μόλις αναλάβει τον τίτλο της, σταματά να εργάζεται και αφοσιώνεται στις πολιτικές της υποχρεώσεις.

Κάτι τέτοιο όμως στην περίπτωση της Jill Biden, δεν συμβαίνει. Μπορεί να ξεκίνησε μόλις την προεδρική της θητεία, μαζί με τον σύζυγό της, αλλά η Jill είναι αφοσιωμένη στον δικό της σκοπό, ο οποίος την εκφράζει και αποτελεί το πάθος της. Ο ο οποίος δεν είναι άλλος, από την διδασκαλία.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Αύγουστο στο CBS, η Jill Biden είχε δηλώσει πως πάνω από όλα είναι εκπαιδευτικός και πως δεν σκοπεύει να αφήσει τη διδασκαλία σε περίπτωση που ο σύζυγος της εκλεγεί Πρόεδρος των Η.Π.Α. : "Εάν μπω στον Λευκό Οίκο, θα συνεχίσω κανονικά. Είναι σημαντικό και θέλω ο κόσμος να αρχίσει να εκτιμά τους δασκάλους και τους καθηγητές, να αναγνωρίσει το έργο τους. Θέλω να βοηθήσω τον κλάδο μου”. Και έτσι έγινε.

Μετά την εκλογή και την ορκωμοσία του Joe Biden, ο εκπρόσωπος τύπου της Jill Biden ανακοίνωσε πως η Πρώτη Κυρία θα συνεχίσει να διδάσκει κανονικά παράλληλα με τις πολιτικές υποχρεώσεις που θα έχει στο μέλλον. Η Jill Biden εργάζεται στο κοινοτικό κολέγιο της Βόρειας Βιρτζίνια ως καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας. Σε βιβλίο που είχε συγγράψει η ίδια για τη ζωή της με τίτλο "Where the Light Enters” είχε γράψει πως "Το να είμαι καθηγήτρια δεν είναι αυτό που κάνω, είναι αυτό που είμαι”.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;