Skip to main content

CELEBS

Charlie D'Amelio: Η Tiktoker με τους 100 εκατομμύρια followers

Τα έσοδά της υπολογίζονται στα 4 εκατομμύρια δολάρια



Οι τάσεις έχουν πλέον αλλάξει και η πλατφόρμα του Τik Tok έχει αρχίσει να αποκτά τον δικό της κυρίαρχο ρόλο στα σύγχρονα media. Oι tiktokers μπορούν πλέον να θεωρηθούν και ως celebrities, αφού οι ακόλουθοι τους ξεπερνούν το εκατομμύριο, με ολοένα και περισσότερους να αποκτούν τον δικό τους λογαριασμό.

Pixel

Charlie D'Amelio: η πρώτη Tiktoker που έφτασε τα 100 εκατομμύρια followers.

Κορυφαία tiktoker αναδύθηκε η Charlie D'Amelio σπάζοντας ρεκόρ. Έγινε η πρώτη Tiktoker που έφτασε τα 100 εκατομμύρια followers. Ένα επίτευγμα που πραγματοποιήθηκε μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο, αφού η 16χρονη από το Κονέκτικατ άνοιξε το λογαριασμό της το Μάιο του 2019. Η επιτυχία αυτή φαντάζει ακόμα μεγαλύτερη αν λάβουμε υπόψη πόσο πίσω έχει αφήσει τους ανταγωνιστές της: η δεύτερη σε αριθμό ακολούθων στο Tik Tok είναι η Addison Rae με 69,6 εκατομμύρια οπαδούς, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Zach King με 52,8 εκατομμύρια. 

https://www.instagram.com/p/CH073VpjZbi/

Η Charlie D'Amelio είναι χορεύτρια και τα  βίντεό της στην πλατφόρμα είναι κυρίως χορευτικά. Η σκηνική παρουσία της και το ταλέντο της στο lip sync την καθιέρωσαν γρήγορα στην κοινότητα του Tik Tok. Σε πρόσφατη συνέντευξη της  στο Vanity Fair, η διάσημη tiktoker δήλωσε χαρακτηριστικά: "Πιστεύω ότι είμαι μια κανονική έφηβη που την ακολουθούν πολλοί άνθρωποι για κάποιο λόγο. Ποιος είναι αυτός ο λόγος δεν ξέρω, ακόμα προσπαθώ να τον ανακαλύψω”.

Pixel

https://www.instagram.com/p/CEsBus6DuJU/

Οι New York Times την έχουν χαρακτηρίσει και ως "βασίλισσα του Tik Tok”,  ενώ το περιοδικό Fortune την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τις "40 πιο επιδραστικές γυναίκες κάτω των 40” στον κόσμο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Jennifer Lopez την κάλεσε να χορέψουν μαζί στο #SuperBowlChallenge μια μέρα πριν την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Superbowl.

Χάρη στο λογαριασμό της στο Tik Tok κατάφερε να γίνει μια από τις πλουσιότερες εφήβους στον πλανήτη, αφού σύμφωνα με το Forbes, τα έσοδά της από χορηγίες και από τις πωλήσεις προϊόντων με το όνομά της (έχει κυκλοφορήσει μια σειρά μακιγιάζ και μια σειρά ρούχων) υπολογίζονται σε 4 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!

Προτεινόμενα

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού