Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της από την ορκωμοσία Biden

Το φιλί αλά covid που έγινε viral

 



 

Η Lady Gaga φρόντισε να κλέψει την παράσταση με την συμμετοχή της στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden. H διάσημη τραγουδίστρια πέρα από την μοναδική ερμηνεία της, όπου είχε την τιμή να τραγουδήσει τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής, κατάφερε να καταπλήξει τα πλήθη με την εκκεντρική της εμφάνιση. Η ίδια εξομολογήθηκε αρκετές φορές πως ανήκει στις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες του Biden και θα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για την ιστορική αυτή ημέρα.

Έπειτα από σχεδόν μια εβδομάδα, η pop star δήλωσε με μια φωτογραφία που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram, πως την ξεχωριστή για εκείνη ημέρα, δεν ήταν μόνη, αφού είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύντροφο. Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία απαθανατίζεται η 34χρονη τραγουδίστρια να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Michael Polansky. Μάλιστα εκείνο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν πως η δημόσια έκφραση αγάπης είναι δύσκολη ακόμα και για τους celebrities, αφού όπως φαίνεται το ζευγάρι δεν αποχωρίστηκε την προστατευτική μάσκα ούτε σε αυτή την τρυφερή στιγμή. 

https://www.instagram.com/p/CKfuBDosAuZ/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.