Skip to main content

CELEBS

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Από τον φόβο μου κρυβόμουν στην τουαλέτα»

«Με έβριζε χυδαία στη σκηνή» ανέφερε η ηθοποιός



Σε έναν κυκεώνα δηλώσεων και προσωπικών εμπειριών έχει μπει το ελληνικό θέατρο μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η οποία με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Έχοντας ήδη αναφερθεί στο παρελθόν στην κακή της συνεργασία με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για την τραυματική εμπειρία που είχε το 2008, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα».

«Σε αυτόν τον χώρο είμαστε λίγοι και γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν μπορεί να βγαίνει να λέει ο κύριος Κιμούλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι αυτή τη στιγμή θυμηθήκαμε και η Ζέτα και εγώ και όλοι όσοι μιλήσουν γι αυτά, ότι τώρα θυμηθήκαμε την συμπεριφορά του, πατώντας πάνω στην κορυφαία πράξη κατά την άποψη μου που έκανε η Μπεκατώρου. Πάντα τα λέγαμε αυτά, αλλά τα λέγαμε μεταξύ μας. Όλοι ξέρουμε μέσα στον χώρο, δυστυχώς, για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην δική της εμπειρία, όταν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη. Υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ψυχολογικής κακοποίησης από εκείνο. Κρυβόταν στην τουαλέτα, όπως χαρακτηριστικά λέει, με τον φόβο να μην έρθει σε επαφή μαζί του. «Φυσικά έχω προσωπική εμπειρία αλλιώς δε θα έβγαινα μιλήσω. Ήταν γενναία πράξη αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα. Ο Γιώργος Κιμούλης βγήκε χθες και είπε πως η Ζέτα τότε ήταν μια φτασμένη ηθοποιός, εγώ δεν ήμουν μια φτασμένη ηθοποιός, ήμουν ένα κορίτσι 25 χρόνων, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή τη δύναμη στο χώρο που θα μπορούσα να μιλήσω. Φοβόμουν. Πιστεύω ότι αν έβγαινα να μιλήσω και τα έβαζα με τον Γιώργο Κιμούλη και να έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Εγώ ζούσα από αυτή τη δουλειά τότε, έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά. Παιδιά είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Μετά από την συνεργασία μου με αυτό τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές μου χορδές» εξομολογήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Ας μου κάνει μήνυση» είπε, συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις. «Έκανα καθημερινά ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να παίξω στην παράσταση. Με κακοποίησε ψυχολογικά ο Γιώργος Κιμούλης. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου κι εκείνος ερχόταν από πίσω που και δεν μπορώ να πω στον αέρα όλα αυτά που άκουγα στον εαυτό μου. Μίλησα από την πρώτη στιγμή με το που τελείωσα αυτή τη συνεργασία. Πήγα να προστατέψω τους ανθρώπους στον χώρο μου. Τον ρώτησα γιατί τα κάνει όλα αυτά ενώ εκείνος με είχε επιλέξει. Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάφερα να βγάλω τη σεζόν. Αναγκάστηκα να κλείσω το θέατρο. Στο διάλειμμα από τον φόβο μου κρυβόμουν στην τουαλέτα. Δε με ενδιαφέρει αν μου κάνει μήνυση ο Γιώργος Κιμούλη. Να κάνει ότι θέλει, ας με πάει στα δικαστήρια. Είναι αλήθεια όλα αυτά», ανέφερε φανερά συγχυσμένη η ηθοποιός.

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ