Skip to main content

CELEBS

Πως γιόρτασαν οι stars την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα social media πλημμύρισαν από αγάπη κι ευχές


Ρόμυ Μελάνι

Την Κυριακή (14 Φεβρουαρίου), τα αστέρια άρχισαν να πλημμυρίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δημοσιεύσεις για τους αγαπημένους τους, αλλά και selfies, τις οικογένειες και τα κατοικίδια ζώα τους για να δείξουν την αγάπη και την εκτίμησή τους για τους αγαπημένους τους ανθρώπους.
Η Nicole Kidman μοιράζεται μια εξαιρετικά χαριτωμένη φωτογραφία προς τιμήν της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου! Η 53χρονη ηθοποιός του Big Little Lies ανέβασε στο Instagram το Σάββατο το βράδυ (13 Φεβρουαρίου) για να δώσει στους φαν της μια γλυκιά δημοσίευση φιλώντας τον σύζυγο της Keith Urban. «Ο παντοτινός Βαλεντίνος μου #ValentinesDay », έγραψε η Nicole κάτω από  τη φωτογραφία με τον 53χρονο rocker σύζυγό της Κeith Urban.
Η Nicole και ο Keith είναι παντρεμένοι από το 2006 και έχουν μαζί δύο κόρες, την  Sunday 12, και την Faith 10.


Η Taylor Swift γιορτάζει την κυκλοφορία της νέας ηχογράφησης του "Love Story" που κυκλοφόρησε ακριβώς την κατάλληλη ώρα για τη μεγάλη μέρα. "Γεια σας παιδιά, λοιπόν, ποιος να το έλεγε στον 18χρονο εαυτό μου ότι η ιστορία αγάπης μας θα συνεχίσει να είναι ισχυρή όλα αυτά τα χρόνια; Ευχαριστώ για τους τρόπους που γεμίζετε τη ζωή μου με αγάπη 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα. Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου" έγραψε παράλληλα με δύο emoji κίτρινης καρδιάς.

 

Η Christina Aguilera μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Rutler. "Happy Valentine's Day my love... Εδώ είναι όλες οι περιπέτειες που έχουμε μοιραστεί και πολλά άλλα που θα έρθουν", σχολίασε στην εικόνα. Ενώ μοιράστηκε μια δεύτερη εικόνα με μια υπενθύμιση: "Και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι και για μένα γιατί η αγάπη για τον εαυτό μου είναι επίσης σημαντική!"
 


Η Miley Cyrus υιοθέτησε μια διαφορετική προσέγγιση στο V-Day από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι. «Τέτοια σημαντική γιορτή είναι βασισμένη  στο να αγαπάτε και να λατρεύετε τον εαυτό σας ως ένα συμπαγές, πλήρως συνειδητοποιημένο άτομο χωρίς να χρειάζεται εξωτερική ολοκλήρωση» έγραψε. Η τραγουδίστρια του"Prisoner" μοιράστηκε στη συνέχεια, πολλά μιμίδια που χρησιμοποίησαν στίχους από τα τραγούδια της όπως και τα κλασικά της Hannah Montana.
Σε ξεχωριστό tweet, η Cyrus έστειλε μια υπενθύμιση στους οπαδούς της. "Η Miley είναι εδώ για να σας ευχηθεί μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γεμάτη με f - k τόνους  f - king", ξεκίνησε. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δυστυχώς, είναι και η Χάνα εδώ για να σας υπενθυμίσει τον Covid-19 που σημαίνει ότι δεν υπάρχει σεξ."

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ