Skip to main content

CELEBS

Αναστασία Περράκη: «Γνωστή κυρία της μόδας απειλούσε ότι θα με καταστρέψει»

Δείτε παλιότερες φωτογραφίες του μοντέλου με κατακόκκινη κουπ Πέρα από το θέατρο, οι καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία επεκτείνονται και σε άλλους χώρους, όπως αυτόν της μόδας



 

Πέρα από το θέατρο, οι καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία επεκτείνονται και σε άλλους χώρους, όπως αυτόν της μόδας.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, θύμα απειλών έχει υπάρξει και η πρώην σύζυγός του Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου, Αναστασία Περράκη.

Το μοντέλο μίλησε στην εφημερίδα «ΟΝ Τime» και τη Σάσα Σταμάτη για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στην πορείας της από πασίγνωστη γυναίκα του χώρου που την απείλησε ότι θα την… καταστρέψει!

«Η φύση της δουλειάς είναι τέτοια, που έχει τύχει κάποιοι άνθρωποι να υπερβαίνουν τα όρια σε αυτά που λένε», δήλωσε αρχικά η καλλονή. «Έχω βρεθεί σε συζητήσεις με ανθρώπους που με έχουν προσβάλει με αυτά που λένε. Έχει τύχει να μου πουν "Δεν κάνεις για αυτό", "Δεν έχεις ταλέντο σε τίποτα". Έχω ακούσει διάφορα. Επίσης μπορεί κάποια περίοδο να τύχαινε να είχα λίγα παραπάνω κιλά και να μου έκαναν παρατήρηση», είπε.

Αναστασία Περράκη Μιχάλης Μουρούτσος

Η Αναστασία Περράκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος υπήρξαν παντρεμένοι για τρία χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια η όμορφη Αναστασία αποκάλυψε και ποιο είναι το πιο προσβλητικό που της έχουν πει: «Με πολύ γνώστη κυρία από το χώρο της μόδας κατά καιρούς συζητούσαμε τι να κάνω μετά το μόντελινγκ γιατί μου είχε πει ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά λόγω ηλικίας. Κατανοητό αυτό. Της είπα "σκέφτομαι να κάνω τηλεόραση" και μου απάντησε "εσύ δεν κάνεις για τηλεόραση γιατί μιλάς σαν π…της". Στη συνέχεια της ανέφερα μήπως να ασχοληθώ με το μακιγιάζ που μου αρέσει και μου απάντησε "κορίτσι μου, έτσι νομίζεις ότι γίνονται οι make up artist; Αυτό πρέπει να το έχεις ταλέντο". Tης είχα πει να κάνω ρούχα και μου έλεγε "έχεις ιδέα από πατρόν, έχεις ιδέα από κουμπιά;". Όλα αυτά μου τα έλεγε την περίοδο που είχα χάσει ξαφνικά τον πατέρα μου από καρδιά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξομολογήθηκε ότι, μάλιστα, την έχουν απειλήσει: «Στο παρελθόν από μια άλλη κυρία από το χώρο της μόδας, που είχαμε καλή συνεργασία και πίστευα ότι θα ήταν πιο ντόμπρα σε αυτά που έλεγε, ζήτησα κάποιο δικό μου έγγραφο και μου είπε "Θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά"».

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε