Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Διδασκάλου: Εμένα ευτυχώς ό,τι μου συνέβη έχει «τακτοποιηθεί». Μίλησα εκεί που έπρεπε.

Θέση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου πήρε η Κατερίνα Διδασκάλου



Η τηλεοπτική «Μυρσίνη» μίλησε ανοιχτά για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και τη λεκτική βία με τις οποίες έχουν έρθει αντιμέτωποι κάποιοι συνάδελφοί της.

«Το θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει τον ρόλο του φωτός. Να ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν δυστυχώς παντού γύρω μας. Ιστορίες που τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια. Βεβαίως έζησα και γω στο ξεκίνημα μου τραγικές συμπεριφορές που είναι παθολογικές κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή τέτοιο μένος για κυριαρχία και εξουσία ή όταν σου δίνεται η εξουσία να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο, σε κάνουν υπάνθρωπο. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πραγματικά. Μπράβο στους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά, τους θαυμάζω και έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μου», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις δικές της εμπειρίες, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους ανθρώπους που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν δημόσια.

«Εμένα ευτυχώς ό,τι μου συνέβη έχει τακτοποιηθεί. Μίλησα εκεί που έπρεπε. Φρόντισα να μπουν στη θέση που τους άρμοζε. Έχω ζήσει τραγικές στιγμές. Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία. Το να χρησιμοποιείς την εξουσία σε κάνει υπάνθρωπο. Ένα 20χρονο παιδί δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν έρθει ένα παιδί 25 χρονών και σου πει “είμαι ερωτευμένος μαζί σου”. Μου έχει συμβεί αυτό και του είπα φέρε το μονόλογό σου και αν αξίζεις θα πω μια καλή κουβέντα για σένα. Και τα έχασε. “Του έπεσε το σαγόνι”. Προσευχήθηκα πολύ να μην έχω κοντά μου τέτοιους ανθρώπους. Ήρθε ο καιρός να τους βάλουμε στην άκρη κάποιους ανθρώπους», είπε προσθέτοντας: «Πρέπει να μιλάμε και έκαναν πάρα πολύ καλά που τα δημοσιοποίησαν οι συνάδελφοι. Πιστεύω ότι όλο αυτό το κλείσιμο της καραντίνας έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο γιατί μείναμε με τον εαυτό μας, σκεφτήκαμε, κάναμε αυτοκριτική. Γιατί υπάρχει και το θέμα του φόβου».

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network