Skip to main content

CELEBS

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όταν μπήκα σε αυτό το χώρο σοκαρίστηκα»

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης στο «Σημείο Συνάντησης» 



O Θοδωρής Μαραντίνης και ο Νίκος Μουτσινάς πραγματοποίησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης».

Pixel

Ο τραγουδιστής και ο παρουσιαστής αναφέρθηκαν σε όσα συζητούνται τον τελευταίο καιρό για το bullying και τον εκφοβισμό, ειδικά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μάλιστα, ο frontman των Onirama προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το bullying που έχει δεχθεί και εκείνος λόγω της δημοσιότητάς του!

Pixel

«Αρχικά όταν μπήκα σε αυτόν το χώρο η προβολή της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ήταν πολύ έντονη και εγώ σοκαρίστηκα με όλο αυτό. Όλος ο κόσμος να έχει άποψη για τα πάντα και ήθελα ένα χρόνο μετάβασης στο να μπορέσω να το αντιμετωπίσω και να καταλάβω πως είναι ένα κομμάτι που πάει πακέτο με αυτή τη δουλειά, τι είναι καλοπροαίρετο, τι είναι ζήλεια.

Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι. Έχω ακούσει ότι είμαι κοντός, άφωνος. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοια πράγματα. Με το κόντός δε με ένοιαζε, δεν ήθελα να γίνω μπασκεμπολίστας. Κάποια με ενόχλησαν, θέλει το χρόνο του. Πρέπει να οριοθετηθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το γεγονός αυτό άρχισε να τον ενοχλεί περισσότερο όταν έγινε πατέρας: « Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή, και σκέφτηκα πως εγώ άντε το δούλεψα...Το είδα όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία του διαζυγίου άρχισε κάποια στιγμή είναι έντονη και να γράφεται ό,τι να ναι. Σκέφτηκα το πώς θα το πάρουν τα παιδιά μου» είπε, αναφερόμενος στο διαζύγιό του από τη Σίσυ Χρηστίδου.

Πηγή: star.gr

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19-26/5

Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας