Skip to main content

CELEBS

H επιστροφή της Michelle Pfeiffer

Η διάσημη ηθοποιός έλειψε για 5 χρόνια, αλλά είναι πάλι στα φώτα πιο ανανεωμένη από ποτέ


Ρόμυ Μελάνι

 

Η Michelle Pfeiffer ήταν κάποτε ο μεγάλος θησαυρός για τη μεγάλη οθόνη: Με 53 ταινίες στο ενεργητικό της όπως το Scarface , το Catwoman, το Dangerous Liaisons, το Up Close and Personal, το Dangerous Minds, το Hairspray, το I Am Sam... Έτσι ήταν έκπληξη όταν δημιουργήθηκαν κενά στο βιογραφικό της μεταξύ του 2013 και από το 2017 μέχρι σήμερα, με την τελευταία της εμφάνιση, στο The Wizard of Lies. Είχε αφήσει το Χόλιγουντ από την επιλογή να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της, την Claudia and και τον John, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, τηλεοπτικό παραγωγό, David Kelley, που είναι μαζί 27 χρόνια.

"Πριν γεννηθούν τα παιδιά, η δουλειά μου ήταν όλη η ζωή μου - και ήταν με καλό τρόπο-. Και όταν ήταν μωρά μπορούσα απλώς να τα πακετάρω και να τα έχω στο σετ μαζί μου" εξομολογήθηκε πρόσφατα. "Όταν όμως πήγαν στο σχολείο έγινε δύσκολα διαχειρίσμο, γιατί δεν ήθελα να τα βγάζω από τη ρουτίνα τους, οπότε κανόνιζα δουλειές μόνο το καλοκαίρι. Προσπαθώντας να μην είμαι μακριά για περισσότερες από δύο ή τρεις εβδομάδες κάθε φορά. Έγινε έτσι δύσκολο για τους σκηνοθέτες να με προσλάβουν, επειδή ήταν πολύ περίπλοκο".

Η επιστροφή της ξανά στην μεγάλη οθόνη, καθοδηγήθηκε επίσης από την οικογένειά της. Τα «παιδιά» είναι τώρα στα 20 τους. 

"Συνειδητοποίησα ότι η κόρη μου κοίταζε κολέγια και σκέφτηκα, πως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στον κινηματογράφο".

Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι η ηλικία της Pfeiffer- που τώρα είναι 62 - θα περιόριζε τους καλούς ρόλους που διαθέτει μια διαβόητη για τα νιάτα βιομηχανία, είπε ότι είναι πραγματικά πιο χυμώδεις από ποτέ.

"Το κάθισμά σου δεν στο κρατάει κανένας και ποτέ σε αυτόν τον κλάδο. Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχει εκείνος ο χρόνος μετάβασης όταν δεν είσαι πλέον η ενζενύ αλλά δεν είσαι και αρκετά μεγάλη για να είσαι η γιαγιά - δεν είσαι κι αρκετά μεγάλη για να παίξεις την Frances-", είπε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στην καινούργια της ταινία French Exit. "Είμαι σε μια ηλικία που οι ρόλοι γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντες για μένα. Υποθέτω ότι ο χρόνος που έλειψα, πραγματικά λειτούργησε, γιατί δεν αισθάνομαι ότι έχασα πολλά".

Είναι υποψήφια για μια Χρυσή Σφαίρα για όγδοη φορά για τον ρόλο της σαν μια κυρία της υψηλής κοινωνίας του Μανχάταν που δραπετεύει στο Παρίσι με τα απομεινάρια της κληρονομιάς της. Και παρόλο που οι καλές κριτικές δεν σημαίνουν πάντα ότι της άρεσε κάποιος ρόλος, αυτή τη φορά έχει την αίσθηση της βαθιάς ικανοποίησης.

"Μερικές από τις δουλειές για τις οποίες έχω αισθανθεί τα καλύτερα ήταν αυτές που τσαλακώθηκα", εξήγησε η Pfeiffer. "Αυτές που με κάνουν να νιώθω μελαγχολικά είναι συνήθως όταν έχω τις καλύτερες κριτικές. Όταν είδα το Scarface είπα, "ε, εντάξει είμαι". Μου αρέσει σπάνια η δουλειά μου. Βλέπω τις ταινίες μου μόνο μία φορά. Είναι πάρα πολύ οδυνηρό για μένα αυτό".

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department