Ελένη Κούρκουλα: Απάντησε αν ο Λιγνάδης έμενε σπίτι της πριν συλληφθεί

Λίγες ώρες πριν συλληφθεί το περασμένο σαββατοκύριακο, υπήρξε έντονη παραφιλολογία ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα

allyou.news

 

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε τη δική της απάντηση μέσω του «Happy Day», αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν εκείνη που φυγάδευσε τον Δημήτρη Λιγνάδη λίγο πριν συλληφθεί, καθώς λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με κανέναν.

Έλενα Κούρκουλα Δημήτρης Λιγνάδης

Ελένη Κούρκουλα και Δημήτρης Λιγνάδης στο Ηρώδειο το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως ότι επειδή δήλωσε άλλη διεύθυνση κατοικίας ο Κύριος Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν “άσυλο” γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα η Έλενη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και των τηλεφώνων που κάναμε σε όλους τους εμπλεκόμενους για να είμαστε προετοιμασμένοι για τη σημερινή εκπομπή μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα αλλά είναι ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που δεν επιτρέπει να έρθει σε επαφή με κανέναν λόγω covid. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες τις Παρασκευής του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα γι' αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για την σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει αυτά που ακούει. Της προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της», είπε στον «αέρα» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares