Skip to main content

CELEBS

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τις ανακοινώσεις

Η είδηση του δεύτερου παιδιού τους και το οριστικό τέλος των βασιλικών καθηκόντων



 

Στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, μετά από δυο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις τους, είδαμε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, πιο καλά από ποτέ. Το ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκδήλωση Stream On του Spotify, για να μιλήσει για το νέο του podcast που ετοιμάζει από τον προηγούμενο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CLmm7ISHLIh/

Οι προηγούμενες ημέρες όμως, είχαν σημαντικές ειδήσεις που αφορούσαν το πρώην βασιλικό ζεύγος. Tην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανακοινώθηκε η είδηση του δεύτερου παιδιού τους, ενώ το Παλάτι του Buckingham την περασμένη εβδομάδα δήλωσε πως οι Δούκες του Sussex δεν θα επιστρέψουν επίσημα ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Την ώρα του streaming, το ζευγάρι βρισκόταν στο νέο τους σπίτι, στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας. Μίλησε αναλυτικά για την Archewell Audio, την εταιρεία παραγωγής που δημιούργησαν στα τέλη του περασμένου έτους και θα δημιουργεί podcast αποκλειστικά στο Spotify.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Meghan Markle επέλεξε να φορέσει ένα αμάνικο φόρεμα, με prints από λεμόνια, του οίκου Oscar de la Renta, ενώ φόρεσε επίσης το χρυσό ρολόι της πριγκίπισσας Diana, 18 καρατιών, από τον οίκο Cartier.

Σύμφωνα με την Meghan, σκοπός της νέας εταιρείας παραγωγής τους, είναι: «Χρησιμοποιούμε το podcasting για να πραγματοποιήσουμε ισχυρές συνομιλίες ...» και συνέχισε ο Harry: «... που εμπνέουν, προκαλούν και εκπαιδεύουν».

«Δημιουργήσαμε το Archewell Audio για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να ανυψώσουμε φωνές που ίσως δεν ακούγονται, ώστε να μάθουμε ιστορίες ανθρώπων», συνεχίζει η Meghan. «Και το μεγαλύτερο μέρος αυτού είναι η δημιουργία μιας κοινότητας όπου μπορεί να μοιραστεί. Αυτό θα ενθαρρύνει όλους τους άλλους να μοιραστούν τότε τις δικές τους αδυναμίες σε αυτόν τον ασφαλή χώρο».

Τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει μια «πολυετή συνεργασία» μεταξύ της Spotify και της νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής τους, Archewell Audio, με ένα ηχητικό κλιπ δύο λεπτών από τους δύο να ξεκινούν στον κόσμο του podcasting.

Τέλος είναι γνωστό πως Harry και Meghan, ετοιμάζονται να παραχωρήσουν συνέντευξη στην  Oprah Winfrey και την ίδια ημέρα που θα προβληθεί η συνέντευξη, η Βασίλισσα Ελισάβετ και η βασιλική οικογένεια θα απευθυνθούν στον λαό.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός