Skip to main content

CELEBS

Vanity Fair: "The show must go on"

Με τα μεγαλύτερα stars στο 27ο τεύχος για το Χόλιγουντ


Ρόμυ Μελάνι

To Vanity Fair, κυκλοφόρησε το λαμπερό ετήσιο τεύχος τoυ αφιέρωμα στο Χόλιγουντ, θέλοντας  να γιορτάσει το κομμάτι εκείνο της βιομηχανίας του θεάματος που μέσα στην πανδημία, συνέχιζε να στηρίζει την ελπίδα για την ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια ενός άκρως σουρεαλιστικού έτους.

Το εντυπωσιακό 27ο ετήσιο τεύχος με τίτλο "A Fantasia in Ten Acts" φιλοξενεί τους Michael B. Jordan, Charlize Theron, Zendaya, Sacha Baron Cohen, Maya Rudolph, Michaela Coel, Spike Lee, LaKeith Stanfield, Awkwafina και Dan Levy.

Το portfolio  του Χόλιγουντ για το 2021 "απεικονίζει ένα μαγικό ονειρικό τοπίο που αντιπροσωπεύει όχι μόνο ότι πρέπει "the show must go on" αλλά και ότι υπάρχει χαρά για το παρακάτω της", δήλωσε το Vanity Fair στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε για το τεύχος.
H αρχισυντάκτρια του τεύχους, Radhika Jones τόνισε: «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πιο ταλαντούχο, πιο υπερβατικό καστ χαρακτήρων, από αυτό που καταφέραμε για το τεύχος μας φέτος».


Στο τεύχος, το οποίο κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 2 Μαρτίου, όλα τα stars μιλούν ειλικρινά, για το πώς η ερμηνεία των φετινών εκδηλώσεων έχει γίνει κεντρική στην δουλειά τους και πώς ο μετασχηματισμός που έχει υποστεί η βιομηχανία ψυχαγωγίας θα μπορούσε να προσφέρει μια ευκαιρία για πιο διαρκή, θετική αλλαγή.

Στο εσωτερικό, μια φωτογραφία εμφανίζει την Charlize Theron που φωτογραφήθηκε σε ένα σκηνικό φαραγγιού, φορώντας  ένα παλτό του Richard Quinn και γάντια του μποξ ενώ στέκεται σε ένα ρινγκ πυγμαχίας δίπλα σε μια αρκούδα που βρυχάται.

Απαντώντας σε αυτό που την έκανε πιο θυμωμένη και τι της δίνει την ελπίδα από το περασμένο  έτος, η Theron απάντησε: "Είναι δύσκολο να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με ποσοστά  ποια, μεταξύ των φρικτών γεγονότων που είχαμε αυτό τον περασμένο χρόνο, είναι τα χειρότερα".
"Όλα ήταν τραγικά", συνέχισε. "Αντιμετωπίζοντας έναν ιό και το ύψος της ανθρώπινης απώλειας που είχαμε - αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ο πόνος και η ταλαιπωρία που έχω δει τους φίλους μου να περνούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου… Εννοώ, ελπίζω τουλάχιστον όλο αυτό να μας ξυπνήσει". Η πρωταγωνίστρια της ταινία "Old Guard", αναφέρθηκε επίσης στην ταραχή του Καπιτωλίου  στις 6 Ιανουαρίου: "Hταν πολύ λυπηρό γεγονός. Το μόνο πράγμα που με κάνει να νιώθω ότι μπορώ να σκεφτώ το ποτήρι ως μισό γεμάτο, αντί για μισό άδειο, είναι ότι ελπίζω ότι με τόσο πραγματικά βαθύ, βαθύ πόνο και ταλαιπωρία, θα έρθουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι", τόνισε.
 Οι καλλιτέχνες Maurizio Cattelan και Pierpaolo Ferrari σκηνοθέτησαν λήψεις φωτογραφιών σε τέσσερις ηπείρους για το τεύχος χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές που επέτρεψαν να ελαχιστοποιηθεί το προσωπικό του σετ και να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο του covid-19.
Cover photo credits: Courtesy of @vanityfair

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός