Skip to main content

CELEBS

Όταν η Bella Hadid έπεσε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Όσα έγραψε για τον φωτογράφο που την βοήθησε να σηκωθεί



Ψηλά παπούτσια, μακριά φορέματα, άγχος… δεν θέλει και πολύ τελικά για μια πασαρέλα να πάει λάθος. Ακόμη και τα δημοφιλέστερα μοντέλα, είχαν τέτοιες άτυχες στιγμές, όπου ξαφνικά από το να περπατάνε με δυναμική και αυτοπεποίθηση, τις βλέπαμε στο πάτωμα ή να χάνουν την ισορροπία τους.

Ένα τέτοιo throwback ήταν και για την Bella Hadid το χθεσινό, το οποίο αποφάσισε να δημοσιεύσει και να μοιραστεί και με τους θαυμαστές της στο instagram. Το δημοφιλές μοντέλο, μέσα από ένα instagram story της, μας πήγε πίσω στο 2016. Και συγκεκριμένα στον Σεπτέμβριο του 2016, όπου γινόταν  η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, με το ένα λαμπερό σόου, να διαδέχεται το επόμενο.

Το fashion show ήταν από τον οίκο Michael Kors και παρουσιάστηκε η συλλογή για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017. Όταν ήρθε η σειρά της Hadid να εντυπωσιάσει στην πασαρέλα, φτάνοντας στο τέλος, βρέθηκε στο πάτωμα.
Πιο πολύ σε αυτά τα ατυχή συμβάντα, μετρά το πως θα διαχειριστείς την συνέχεια και όχι τόσο το γεγονός ότι έπεσες.
Η Bella, με την βοήθεια ενός από τους φωτογράφους που ήταν εκεί, σηκώθηκε ξανά και ολοκλήρωσε το catwalk της.

Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία, να ευχαριστήσει μέσα από το instagram story της, τον φωτογράφο που όπως λέει και η ίδια, ήταν ο μόνος που της πρόσφερε ένα χέρι βοηθείας, όταν ήταν ανάγκη: “Μπορεί κάποιος να μου βρει αυτόν τον άντρα; Ο Θεός να ευλογεί την ψυχή του, θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά που ήταν ο μοναδικός που μου έδωσε το χέρι του τη στιγμή που το χρειαζόμουν“.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων