Skip to main content

CELEBS

Σοφία Μπεκατώρου: Στο πλευρό του Μπιμπίλα - «Μη γίνεις κάθαρμα»

Ήταν η γυναίκα που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου με τη δημόσια εξομολόγησή της για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας στο παρελθόν



 

Η Σοφία Μπεκατώρου ήταν η γυναίκα που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου και με τη δημόσια εξομολόγησή της για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας στο παρελθόν, στάθηκε αφορμή για να έρθουν στο φως της δημοσιότητας πολλές ιστορίες βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

σοφια μπεκατωρου λιγναδης μπιμπιλας

Η Σοφία Μπεκατώρου

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που βρήκαν το θάρρος ακούγοντας με θαυμασμό την Μπεκατώρου, να μιλήσουν για τις δικές τους ιστορίες κακοποίησης.

Έτσι, μία από τις υποθέσεις που άνοιξαν είναι αυτή του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή σε ανήλικα παιδιά και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στην απολογία του, ο Δημήτρης Λιγνάδης τόνισε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ, είναι ένας «μέτριος ηθοποιός» και είπε ότι η υπόθεσή του είναι «ένα κατασκεύασμα του ΣΕΗ και του προέδρου του» και αυτό στάθηκε ως αφορμή να πάρουν θέση δημόσια και να σταθούν στο πλευρό του Μπιμπίλα πολλοί καλλιτέχνες αλλά και άλλοι άνθρωποι, εκτός του χώρου, όπως η Σοφία Μπεκατώρου.

Μπιμπίλας Λιγνάδης

Μπιμπίλας - Λιγνάδης

Η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα, σημειώνοντας ένα λιτό και περιεκτικό μήνυμα: «Μη γίνεις κάθαρμα. Γίνε Σπύρος Μπιμπίλας».

Σοφία Μπεκατώρου  Μπιμπίλας

Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.