Σοφία Μπεκατώρου: Στο πλευρό του Μπιμπίλα - «Μη γίνεις κάθαρμα»

Ήταν η γυναίκα που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου με τη δημόσια εξομολόγησή της για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας στο παρελθόν

allyou.news


 

Η Σοφία Μπεκατώρου ήταν η γυναίκα που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου και με τη δημόσια εξομολόγησή της για τον βιασμό που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας στο παρελθόν, στάθηκε αφορμή για να έρθουν στο φως της δημοσιότητας πολλές ιστορίες βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

σοφια μπεκατωρου λιγναδης μπιμπιλας

Η Σοφία Μπεκατώρου

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι που βρήκαν το θάρρος ακούγοντας με θαυμασμό την Μπεκατώρου, να μιλήσουν για τις δικές τους ιστορίες κακοποίησης.

Έτσι, μία από τις υποθέσεις που άνοιξαν είναι αυτή του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή σε ανήλικα παιδιά και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στην απολογία του, ο Δημήτρης Λιγνάδης τόνισε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ, είναι ένας «μέτριος ηθοποιός» και είπε ότι η υπόθεσή του είναι «ένα κατασκεύασμα του ΣΕΗ και του προέδρου του» και αυτό στάθηκε ως αφορμή να πάρουν θέση δημόσια και να σταθούν στο πλευρό του Μπιμπίλα πολλοί καλλιτέχνες αλλά και άλλοι άνθρωποι, εκτός του χώρου, όπως η Σοφία Μπεκατώρου.

Μπιμπίλας Λιγνάδης

Μπιμπίλας - Λιγνάδης

Η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα, σημειώνοντας ένα λιτό και περιεκτικό μήνυμα: «Μη γίνεις κάθαρμα. Γίνε Σπύρος Μπιμπίλας».

Σοφία Μπεκατώρου  Μπιμπίλας

Η ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares