Skip to main content

CELEBS

“Φοβήθηκα να μην επαναληφθεί η ιστορία με τη μητέρα μου” δήλωσε ο Πρίγκιπας Harry στην Oprah

Το συγκλονιστικό τρέιλερ από την πολύ-αναμενόμενη συνέντευξη



Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, πως Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry, θα δώσουν συνέντευξη στην Oprah, ήταν σίγουρο πως θα είναι μια από τις πιο αποκαλυπτικές τους. Και το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, το επιβεβαιώνει.

Η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου. Την ίδια ημέρα και η βασίλισσα Ελισάβετ, ανακοίνωσε πως θα βγάλει διάγγελμα. Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο CBS και θα έχει διάρκεια 90 λεπτών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία της Oprah Winfrey.

Το αμερικανικό δίκτυο κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser της συνέντευξης, το οποίο ήταν αρκετό για να κεντρίσει ακόμη περισσότερο την προσοχή και το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ο Πρίγκιπας Harry μιλάει και για την αδικοχαμένη μητέρα του, Diana, εξηγώντας πως η απόφαση να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια προέκυψε από τον φόβο να “μην επαναληφθεί η ιστορία”:

“Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν για εκείνη να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο teaser η Oprah αναφέρει πως ειπώθηκαν κάποια πολύ σοκαριστικά λόγια, ενώ η Meghan Markle πρόκειται να μιλήσει για το πώς είναι να μπαίνεις στη βασιλική οικογένεια, τον γάμο, την μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο, τις ρατσιστικές επιθέσεις μέχρι και το πως διαχειρίζεται τη ζωή της με την έντονη δημόσια πίεση και τα βρετανικά tabloids. Και ο πρίγκιπας Harry, θα αναφερθεί στην παραίτηση του από τα βασιλικά καθήκοντα και προνόμια, καθώς και στη νέα του ζωή, στο Los Angeles.

Πάτησε εδώ, για να παρακολουθήσιες το τρέιλερ.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.