Skip to main content

CELEBS

Με τους αγαπημένους και τα κατοικίδια τους, οι νικητές των φετινών Globes

Δεν ήταν λίγοι, αυτοί που χαιρέτισαν την cocooning αλλαγή


Ρόμυ Μελάνι

Από το σπίτι, συνοδευόμενη από τη σύζυγό της Alexandra Hedison, με το σκύλο της στην αγκαλιά της και ντυμένη με πιτζάμες Prada. Έτσι η Jodie Foster παρέλαβε τη Χρυσή Σφαίρα για την Καλύτερη Ηθοποιό Β’ Γυναικείου Ρόλου και το ρόλο της στο The Mauritanian.
Από το hoodie του Jason Sudeikis μέχρι τα γυμνά πέλματα της Jodie Foster, τα αστέρια φέτος αγκάλιασαν τις virtual Χρυσές Σφαίρες και βρήκαν τρόπους για να χαλαρώσουν.
Δεν υπήρχε κόκκινο χαλί και το λογότυπο των  διασημοτήτων έξω από τη συνηθισμένη τοποθεσία της τελετής στο Beverly Hilton. Κανένα φιλοξενούμενο φαβορί στα τραπέζια που κάποτε ήταν ρεζερβέ  μέσα στην αίθουσα χορού. Οι περισσότεροι νικητές το βράδυ της Κυριακής δέχτηκαν από τα σπίτια τους ή τα δωμάτια του ξενοδοχείου τους σε χαλαρές πόζες, που δεν είχαμε ποτέ ξαναδεί  στις μεγαλύτερες τελετές του Χόλιγουντ. Πολλοί περιβάλλονταν από συζύγους, γονείς, παιδιά, κατοικίδια ζώα ή προσωπικό υποστήριξης.
https://www.instagram.com/p/CL4MxdKqTX3/?utm_source=ig_web_copy_link
"Αυτές είναι οι καλύτερες Χρυσές Σφαίρες από ποτέ, που μπορείς να είσαι σπίτι, αλλά επίσης να νιώθεις και αληθινή", δήλωσε με αστείο τρόπο η Foster στα εικονικά σχόλια μετά τη νίκη της. "Kαι είναι ωραίο χωρίς τα τόσα πολλά τεχνουργήματα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι από την αμεσότητα που έχει αυτό το είδος του ζωντανού θεάματος".


Η Jodie Foster κουλουριάστηκε στον καναπέ της, αγκαλιάζοντας το λευκό σκύλο της ενώ μοιράστηκε ένα φιλί με τη σύζυγό της. Οι φίλοι που παρακολουθούσαν στην τηλεόραση στο κάτω μέρος του σπιτιού, έβγαλαν μια κραυγή όταν εκείνη ανακοινώθηκε ως νικήτρια.
Η διάσημη star πρόβαλε  τις γυμνές πατούσες της  στον αέρα, δείχνοντας στα μέσα ενημέρωσης ότι δεν φορούσε παπούτσια. Kι έπειτα κατέβηκε κάτω για να φάει δείπνο μετά τη νίκη της.
"Ήταν πολύ διασκεδαστικό", δήλωσε ο Aaron Sorkin, νικητής του Βραβείου σεναρίου κινηματογραφικών ταινιών. "Υπήρχε μια οικειότητα σε όλο αυτό".

 

Ο Sacha Baron Cohen κέρδισε δύο τρόπαια για το "Borat Sub berikutnyaent Moviefilm" με τη σύζυγό του Isla Fisher να χαμογελά δίπλα του. Φορούσε ένα παραδοσιακό σμόκιν και εκείνη ένα κόκκινο φόρεμα.

"Η εικονική εμπειρία ήταν διαφορετική, αλλά πολύ πιο χαλαρωτική", πρόσθεσε ο Cohen. "Δεν χρειάστηκε να περπατήσουμε  στο κόκκινο χαλί, το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι απολαμβάνουν πολλοί."

Στο σπίτι του στο Λονδίνο ήταν, ο Jason Sudeikis ο οποίος κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά, μιούζικαλ ή κωμωδία για το "Ted Lasso". Φορούσε ένα λευκό φούτερ που προωθούσε το στούντιο χορού και προπόνησης της αδερφής του στη Νέα Υόρκη.

Η υποψήφια Kate Hudson είχε στήσει μια ακόμη οικογενειακή συνάντηση. Φορώντας ένα στράπλες φόρεμα, ήταν φιλοξενούμενη, με τα παιδιά της, τον σύντροφό της Danny Fujikawa, τη μητέρα της Goldie Hawn, καθώς και τον Kurt Russell και τον αδελφό της  Oliver Hudson. Η 2χρονη κόρη της, η Rani φώναξε, «Γεια σε όλους!» την ώρα που η τηλεοπτική εκπομπή έκανε διάλειμμα.

Η Nicole Kidman και ο σύζυγος μουσικός Keith Urban βρέθηκαν κι αυτοί  στον καναπέ τους. Οι κόρες τους, η Sunday και η Faith και οι δύο φορούσαν λευκά φορέματα κάνοντας μια σπάνια εμφάνιση.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών