Skip to main content

CELEBS

Καπουτζίδης σε Κούγια: «Είμαι ένας άνεργος και ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις



 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε στα όσα ανέφερε για εκείνον ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του το πρωί της Δευτέρας, με συνέντευξη που έδωσε στις ειδήσεις της ΕΡΤ το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων δήλωσε πως δε φοβάται να πάει στα δικαστήρια αν χρειαστεί και δήλωσε περήφανος για τις αρχές και τα πιστεύω του.

Γιώργος Καπουτζίδης

«Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα» είπε ο γνωστός ηθοποιός. «Έχω ζήσει τρεις όμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση, αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου κι όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον».

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ποινικολόγος σε επιστολή του στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρθηκε στον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο λέγοντας: «Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας" επί 3 ώρες, ανέλυε-παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας κι ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει την τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια».

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ