Skip to main content

CELEBS

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Kidman με την οικογένεια της στις Χρυσές Σφαίρες

Στο πλευρό της ο σύζυγος και οι δυο κόρες της



 

Είναι ελάχιστες οι φορές όπου η Nicole Kidman εμφανίζεται με την οικογένεια της σε κάποια δημόσια εμφάνιση, μιας και έχει επιλέξει να κρατά την ιδιωτική της ζωή, όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτήν την φορά, η Nicole Kidman εμφανίστηκε στα Golden Globes 2021 από το σπίτι της, με όλη την οικογένεια στο πλευρό της. Για την μεγάλη τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Undoing», επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Louis Vuitton με χρυσές λεπτομέρειες. Δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της, Keith Urban, και οι δύο κόρες τους, η Sunday Rose που είναι 12 ετών και η Faith Margaret που είναι 10 ετών, ντυμένες στα λευκά. 

 

Η Kidman είναι επίσης μητέρα δύο ενήλικων παιδιών από τον προηγούμενο γάμο της με τον Tom Cruise, του Connor που είναι 25 και της Isabella που είναι 28. Τέλος σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, στο Marie Claire Australia, η ηθοποιός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, πως πρόκειται για μια ‘’γυναικοκρατούμενη’’ οικογένεια και μάλιστα ο σύζυγός της και τραγουδιστής της country, χρειάζεται να αποσυρθεί κατά διαστήματα για να βρει τον δικό του χώρο.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.