Κι άλλος ηθοποιός στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης

Εννέα είναι συνολικά, μέχρι στιγμής, οι καταγγελίες που έχουν φέρει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) για γνωστό ηθοποιό

allyou.news


 

Σήμερα ξεκινά η δικαστική διερεύνηση αυτών των υποθέσεων, με φακέλους που έχουν όλα τα στοιχεία των μαρτυριών.

Νέες καταγγελίες για σεξουαλική βία και αδικήματα παραβίασης της γενετήσιας αξιοπρέπειας στον χώρο του θεάτρου προσκόμισε χτες το πρωί ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας. Η κατάθεση του κ. Τσαρούχα στον εισαγγελέα διήρκεσε σχεδόν μία ώρα. Κατά την έξοδό του από το κτίριο 16 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο ηθοποιός δήλωσε ότι η διαδικασία ακολουθείτε πάρα πολύ αυστηρά και ό,τι καινούργιο υπάρχει θα κατατίθεται. Όπως και την προηγούμενη φορά, ο εισαγγελέας αναμένεται να αξιολογήσει τις νέες καταγγελίες από το ΣΕΗ και για τις περιπτώσεις που δεν αποτελούν μη παραγεγραμμένα ποινικά αδικήματα θα διενεργήσει έρευνα.

«Επισκέφτηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να με ρωτάτε ό,τι θα ρωτούσατε και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ό,τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε στην Εισαγγελία», είπε.

 

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares