Skip to main content

CELEBS

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ούτε ζήτησα να ηρωοποιηθώ, ούτε να αγιοποιηθώ»

Τεράστιο είναι το κύμα συμπαράστασης των ανθρώπων του θεάτρου προς τον Σπύρο Μπιμπίλα, μετά τους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη κατά του ηθοποιού



Να υπενθυμίσουμε ότι τον είχε χαρακτηρίσει «μέτριο ηθοποιό». Ο Αρτ Αντιμιάν συνάντησε τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και τον ρώτησε για το πώς αισθάνεται που οι συνάδελφοί του είναι στο πλευρό του.

«Συγκινήθηκα. Τώρα είμαστε όλοι μέτριοι. Εκείνο το βράδυ που είδα τον καταιγισμό μηνυμάτων, παρότι ήμουν μόνος μου, ένιωσα ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλάι μου. Αυτό που έγινε με την άδικη στοχοποίηση του ΣΕΗ και του προσώπου μου, ενίσχυσε πάρα πολύ το Σωματείο Ηθοποιών. Τώρα όλοι οι ηθοποιοί είναι συσπειρωμένοι σαν μια γροθιά για να γίνει το θέατρό μας καλύτερο. Ούτε ζήτησα να ηρωοποιηθώ, ούτε να αγιοποιηθώ. Οι συγκυρίες το φέρανε και ο κόσμος μιλάει για μενα», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».


Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης τον λόγο πήρε ο Κρατερός Κατσούλης και αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Σπύρο Μπιμπίλα. «Όταν βγήκε στο φως όλη αυτή η ιστορία με τις καταγγελίες, τον πήρα ένα τηλέφωνο και στη συνέχεια του έγραψα ένα μήνυμα στο Instagram και του είπα: «Τώρα καταλαβαίνεις γιατί έτυχε σε εσένα να έχεις τη διαχείριση αυτής της ιστορίας. Γιατί είσαι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω, βαθιά ευγενής και φωτεινός άνθρωπος. Μόνο εσυ θα μπορούσες να διαχειριστείς με αυτόν τον τρόπο αυτή την ιστορία. Αυτή η κατάφορη επίθεση στο πρόσωπό σου ένωσε όλους τους ηθοποιούς όπως δεν έχουμε ενωθεί τα τελευταία 40 – 50 χρόνια». Σε ευχαριστούμε πολύ παραμένουμε όλοι μέτριοι, εφόσον εσύ είσαι αυτό το παράδειγμα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός