Skip to main content

CELEBS

Η Dolly Parton, η vintage τάση του cold shoulder blouse και το Jolene!

Το outfit του εμβολιασμού αποκτά την hot τάση του χάρη στην θεότητα Dolly


Ρόμυ Μελάνι

Eίσαι έτοιμη για το εμβόλιο; Η Dolly Parton, 75 ετών, δεν χρειάστηκε καν να σηκώσει το μανίκι χθες, καθώς καθόταν να δεχτεί το τρύπημα από την  Moderna στο Νάσβιλ του Τενεσί.
Το γκλίτερ ζέρσεϊ navy φόρεμα είχε κοψίματα ψηλά στους ώμους- ιδανική επιλογή για μια ντίβα της χώρας την ημέρα του εμβολιασμού.
Ονομάζεται  cold shoulder blouse, κι έρχεται από τη vintage ντουλάπα της μαμάς μας. Και ξαφνικά είναι η viral τάση μόδας για το 2021. Χάρη στην θεότητα Ντόλι Πάρτον που το φόρεσε χθες στον εμβολιασμό της.


Τα τέσσερα εκατομμύρια followers της Parton στο Instagram της εντυπωσιάστηκαν από τη νέα τάση. Τα αποσπάσματα της διάσημης star, να τραγουδά καθώς εμβολιάζεται, μια εναλλακτική νέα εκδοχή του επιτυχημένου τραγουδιού  της Jolene του 1974 φορώντας το συγκεκριμένο ρούχο έχουν γίνει viral («εμβόλιο, εμβόλιο, εμβόλιο, εμβόλιο, σας παρακαλώ, μην διστάσετε…»).

Στο βίντεο, σημείωσε ότι βρήκε επιτέλους χρήση για την μπλούζα "cold shoulder". "Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!" είπε πριν από τον εμβολιασμό, προσθέτοντας ότι περίμενε να το κάνει «έως ότου είμαι αρκετά μεγάλη για να το κάνω και αρκετά έξυπνη για να το κάνω».
Με τα fashion brands από την άλλη, να ενθαρρύνουν τη «μόδα έτοιμη για εμβόλια». Ανάμεσα σε ΄80ς προτάσεις φορεμάτων με κομμένους ώμους, αμάνικα πουλόβερ και μακρυμάνικα πουκάμισα κομμένα σε μέρη που στην προ covid εποχή, συνήθως θα πίστευες  ότι έδειχναν κάπως περίεργα. Στην εποχή του μινιμαλισμού θα μπορούσες να σκεφτείς «πόσο ανόητη, μπορεί να είναι τώρα αυτή η τρύπα». Και προφανώς για τώρα, κάνουμε λάθος.
Σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης μόδας Stylight, το δημόσιο ενδιαφέρον για τα cold shoulder έχει αυξηθεί κατά 63% τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, σε σύγκριση με το τέλος του 2020. Ίσως όλες οι περίεργες περικοπές που οι σχεδιαστές εδώ και χρόνια λανσάριζαν να έχουν βρει επιτέλους τον έναν και μοναδικό τους σκοπό!
Η Prada κυκλοφορεί την δική της εκδοχή openwork top, που με τιμή 905$, είναι σίγουρα η luxury επιλογή, διαθέσιμη σε μαύρο ή κίτρινο χρώμα, με το τελευταίο να σχολιάζεται στα κοινωνικά μέσα ότι θυμίζει ένα τεράστιο μπλοκ από τυρί Emmental.
https://www.instagram.com/p/CL8a5Hag_W7/?utm_source=ig_web_copy_link
Άλλωστε και η Donna Karan –που είχε σχεδιάσει ένα cold shoulder φόρεμα για την Hillary Clinton το ‘93- λέει πάντα ότι «ανεξάρτητα από την ηλικία σου ή το μέγεθός σου, οι ώμοι σου φαίνονται πάντα τέλειοι».
Το θέμα είναι, ότι το outfit για την ημέρα του εμβολίου, το a la Dolly και των υπολοίπων celebs, είναι ξεκάθαρα η κύρια fashion συζήτηση τώρα. Λοιπόν, τι θα φορέσεις για τη δική σου στιγμή; Διασκεδαστικό και athleisure, πρακτικό ή ενθαρρυντικό;


 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών