Skip to main content

CELEBS

Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι»

Όχι μία, αλλά πολλές… βόμβες έριξε η Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τον πρίγκιπα Χάρι στην πολυσυζητημένη εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ στο CBS



 

Η συνέντευξη του διάσημου ζευγαριού είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες, με τη Μέγκαν να σπάει τη σιωπή της και να αποκαλύπτει όλα όσα έζησε με τη βασιλική οικογένεια, πριν από το «Megxit». Το ζευγάρι μάλιστα, αποκάλυψε και το φύλο του δεύτερου παιδιού του. Περιμένουν κοριτσάκι!

Η πρώην δούκισσα του Σάσεξ μίλησε για ρατσισμό αναφερόμενη στα σχόλια που άκουγε από το παλάτι για το χρώμα του δέρματός της κι δήλωσε πως η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της Άρτσι, γιατί ανησυχούσαν για το χρώμα που θα έχει.

Η ίδια δεν αποκάλυψε ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας διατύπωσε αυτές τις απόψεις για να μην προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα, ανέφερε όμως το περιστατικό που την πλήγωσε πολύ.

«Τους μήνες που ήμουν έγκυος, την ίδια ώρα είχαμε συζητήσεις (με τη βασιλική οικογένεια) όπως: "δε θα του δώσουμε ασφάλεια, δε θα πάρει κάποιον τίτλο"» και τόνισε ότι της εξέφρασαν ανοιχτά την «ανησυχία» τους για το χρώμα που θα είχε το παιδί. Μόλις η Όπρα άκουσε το σχόλιο της Μέγκαν πάγωσε: «Μισό λεπτό. Έγινε τέτοια συζήτηση για το χρώμα του παιδιού;» ρώτησε κι εκείνη της απάντησε: «Κάποια στιγμή και το τι θα σήμαινε αυτό, ή το πως θα έμοιαζε». Τα λεγόμενά της επιβεβαίωσε και ο Πρίγκιπας Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Ο Χάρι δεν άφησε στιγμή το χέρι της Μέγκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Όπρα

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιου μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν μείνει έγκυος». Η Όπρα τον ρώτησε «Αν με κάποιον τρόπο σας είχαν στηρίξει θα είχατε μείνει; «Χωρίς αμφιβολία, ναι» απάντησε ο Χάρι.

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης

Περιγράφοντας τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος, η Μέγκαν τόνισε ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν καλύτερα για όλους» το να δώσει τέλος στη ζωή της. «Ήξερα πως αν δεν το είχα πει, θα το είχε κάνει. Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Χάρι). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχε νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν (σ.σ. από το παλάτι) ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό», είπε η Μέγκαν, ενώ εξομολογήθηκε ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι για τις αυτοκτονικές της τάσεις, από το Παλάτι την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall.

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι

Από την περιβόητη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο Royal Albert Hall τον Ιούλιο του 2020 /Φωτογραφία AP Images

Η πόρτα της… εξόδου από το Μπάκιγχαμ για τη Μέγκαν και τον Χάρι

Στη δίωρη συνέντευξή τους, Χάρι και Μέγκαν, δήλωσαν ότι είχαν αρχίσει να οργανώνουν το Megxit, την αποχώρησή τους από τη Βρετανία και τη βασιλική οικογένεια μόλις έξι μήνες μετά το γάμο τους. Η πρώην ηθοποιός παρομοίασε μάλιστα την παραμονή της στο παλάτι του Κένσινγκτον με το lockdown που επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας του κορονοϊού. Ο Χάρι από την άλλη είπε πως είναι «παγιδευμένοι» τόσο ο πατέρας κι ο αδερφός του και τόνισε ότι η σύζυγός του «τον έσωσε».

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός