Skip to main content

CELEBS

Billie Eilish: Επιστροφή στις ρίζες (της)

Tα πράσινα και μαύρα μαλλιά είναι παρελθόν


Ρόμυ Μελάνι

 

Η νέα εποχή της Billie Eilish είναι ήδη εδώ. Η super star επέλεξε το Instagram για να κάνει το ντεμπούτο της με ένα νέο χρώμα κατάξανθων μαλλιών και ένα σύγχρονο αρκετά chic –για τα δεδομένα της- κούρεμα με αφέλειες. Τα χαρακτηριστικά της μαύρα μαλλιά με πράσινες ρίζες δεν υπάρχουν πια, τελευταία φορά τα είδαμε στα βραβεία Grammy το περασμένο Σαββατοκύριακο.
H περφόρμερ του "Therefore I Am", είναι επίσημα ξανθιά, με τους φαν της να έχουν πάθει εμμονή.
Η επτά φορές νικήτρια των βραβείων Grammy συγκέντρωσε χθες, πάνω από δέκα εκατομμύρια likes από τα 77,7 εκατομμύρια οπαδούς της μέσα σε μια ώρα, που μοιράστηκε φωτογραφία της τελευταίας εμφάνισής της, στην οποία απλώς με το γνωστό της στιλ, σχολίασε, "τσίμπα με".
https://www.instagram.com/p/CMhvKMvF3HR/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι θαυμαστές ξεκίνησαν τα σχόλια για να πλημμυρίσουν την star με κομπλιμέντα. "Είμαι ερωτευμένος, αυτό είναι καταπληκτικό", έγραψε ένας χρήστης. "Μπορεί να κάνει rock ειλικρινά οποιοδήποτε χρώμα ή οποιοδήποτε κόψιμο μαλλιών". Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε, "Νομίζω ότι μπορεί να είμαι ερωτευμένος..."

Ακόμα και οι φίλοι της οι celebs θαύμασαν τις ξανθιές τούφες της Billie. H ηθοποιός Skai Jackson έγραψε, «όχι, τσίμπα με», ακολουθούμενη   από τον  beauty YouTuber, James Charles που σχολίασε "θεέ μου, είσαι τόσο εκπληκτική, είναι εξωπραγματικό".

Αν και το τολμηρό ξανθό της χρώμα είναι σοκ, λαμβάνοντας υπόψη τις χαρακτηριστικές της μαύρες και πράσινες φωτεινές αποχρώσεις, αυτή η αλλαγή δεν θα έπρεπε να προκαλέσει τόσο μεγάλη έκπληξη. Η Eilish δεν είναι αρχάρια στους μετασχηματισμούς των μαλλιών της σε χρώμα κα σε κουπ. Αν και φυσική ξανθιά, τα τελευταία χρόνια, είχε ασημί, μοβ, μαύρο και διάφορες αποχρώσεις μπλε μαλλιών, λανσάροντας  τις πράσινες ρίζες από το 2019.

Οι θαυμαστές ήξεραν ότι μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά θα έρθει σύντομα, επειδή η Eilish τους είχε ενημερώσει στο Instagram Live τον Δεκέμβριο. "Θα αλλάξω μετά την κυκλοφορία του φιλμ", είχε ποστάρει, αναφερόμενη στο ντοκιμαντέρ της The World A Little Blurry. "Θα είναι το τέλος μιας εποχής. Θα σας δώσω μια νέα εποχή."
https://www.instagram.com/p/CMhrplwBoJ8/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα διαδικτυακά λαγωνικά πάντως ισχυρίζονται ότι για μέρες η Eilish φορούσε περούκα, μοιράζοντας τις φωτογραφίες όλων των πρόσφατων εμφανίσεών της ως απόδειξη. Η τραγουδίστρια φορούσε καπέλα και κασκόλ πολύ πρόσφατα και εμφανίστηκε μάλιστα με καπέλο στα βραβεία Grammy της Κυριακής (όπου πήρε τέσσερα βραβεία).
 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US