CELEBS
Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά δείχνει τι συμβαίνει στα παρασκήνια
Πριν από λίγο καιρό η είδηση ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχιστούν και για τρίτη σεζόν χαροποίησε τους θαυμαστές της σειράς
Η Θεοφανία Παπαθωμά ή αλλιώς η τηλεοπτική «Βιολέτα» δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, αλλά μέχρι στιγμής απολαμβάνει τις ώρες των γυρισμάτων στο Διαφάνι.
Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα παρασκήνια την ώρα που ηθοποιοί και συντελεστές γιορτάζουν τα γενέθλια κάποιου συναδέλφου τους.
«Γενέθλια στο καφενείον σήμερα! Με εκλεκτούς πελάτες ε… συνάδελφους! Στο βάθος σκεπτικός ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της.
Πηγή: star.gr
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













