Skip to main content

CELEBS

Woody Allen: Είπε το «ναι» στην τηλεόραση!

Αυτή θα είναι η πρώτη του τηλεοπτική σειρά.



 

Έπεσαν οι υπογραφές του Γούντι Άλεν με την Amazon Studios και ο μεγάλος σκηνοθέτης θα κάνει το πέρασμά του στη μικρή οθόνη.

Ο Γούντι Άλεν θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το "Untitled Woody Allen Project" και κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια μισής ώρας.

Η Amazon ανακοίνωσε πως η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Γούντι Άλεν έλαβε έγκριση για μια ολόκληρη σεζόν, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα ανακοινωθούν επιπλέον στοιχεία αναφορικά και με το καστ της επικείμενης σειράς.

Τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα του χρόνου από την υπηρεσία Prime Instant Video της Amazon στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία. 

"Ο Γούντι Άλεν είναι ένας οραματιστής δημιουργός που έχει κάνει μερικές από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών και είναι τιμή μου να συνεργαστώ μαζί του στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά", σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Amazon Studios Roy Price.

Με χιούμορ σχολίασε τη συνεργασία ο Γούντι Άλεν, τονίζοντας πως δεν ξέρει πως έφτασε σε αυτό. "Δεν έχω ιδέες και δεν είμαι σίγουρος από που να αρχίσω. Νομίζω ότι ο Roy Price θα το μετανιώσει". 

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Αυτά είναι τα πιο κομψά λευκά sneaker που θα φοράς όλη μέρα.

Ποιος είπε ότι το άνετο δεν μπορεί να είναι κομψό;

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.