Skip to main content

CELEBS

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: «Δεν πήγα να κλέψω κανέναν»

Μετά τις «επιθέσεις» για την αγωγή στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη



 

Ξέσπασε μέσα από το Facebook το βράδυ της Δευτέρας η Μίνα Αρναούτη.

Μετά την αποκάλυψη για την αγωγή που έκανε στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, που ως γνωστόν σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα πριν από πέντε χρόνια, η Μίνα Αρναούτη έχει δεχτεί πολλές «επιθέσεις» μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, πέντε χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον επιτυχημένο τραγουδιστή, η νεαρή γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, ζητάει για πρώτη φορά αποζημίωση. Διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη. Δηλαδή από τους γονείς του και τα δύο αδέρφια του Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο. Ποσό που συνολικά αγγίζει τις 960.000 ευρώ!

Μίνα Αρναούτη

Με μια μακροσκελή ανάρτηση απάντησε με τον δικό της τρόπο στους «δικαστές του Facebook».

«Προς δικαστές του Facebook…

Εργάζομαι από 17 χρονών. Είχα άδεια εργασίας ανηλίκου. Έπαιρνα από 1200-1500 ευρώ μισθό στα 17 μου.. και είχα ένσημα πριν ακόμα ενηλικιωθώ. Ήμουν από αυτά τα παιδιά που δούλευαν και πήγαιναν σχολείο και δε ζητούσαν χρήματα από κανέναν. Όσοι με γνωρίζουν από τότε θα σας επιβεβαιώσουν όσα λέω. Δούλευα πολύ και μάλιστα ήμουν και τρομερά γρήγορη και καλή στη δουλειά μου. Όχι απλά μια γλάστρα!

Γύρω μου βλέπω κόσμο να ζει με μικρά επιδόματα, άλλοι πάλι άνεργοι επί χρόνια δεν μπορούν να βρουν δουλειά, άλλοι έχουν ψυχολογικά με το παραμικρό, άλλοι τρώνε τις συντάξεις των δικών τους, άλλες παντρευτήκαν και έκαναν ένα μωρό και αυτή είναι η μόνη ιδιότητα τους στη ζωή κι έτσι νομίζουν κέρδισαν και τον σεβασμό, άλλοι εξαπατούν, άλλοι κλέβουν, άλλοι σκοτώνουν και τον πατέρα τους για να κληρονομήσουν και κάπου εδώ κι εγώ που όλοι αυτοί χωρίς καν να δουν τα ένσημα μου με αποκαλούν όπως με αποκαλούν! Χωρίς καν να με ξέρουν!

Εγώ δεν πήγα να κλέψω κανέναν! Σε οτιδήποτε σε αυτή τη ζωή κάνω χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μου. Ευτυχώς όσοι με ξέρουν, ξέρουν πόσο δούλευα και πόσο ικανή ήμουν! Εσείς μπορείτε απλά να με κοιτάτε και να σκέφτεστε τα χειρότερα μήπως νιώσετε καλύτερα με τους εαυτούς σας.

Μην ασχολείστε με εμένα, ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα βελτιώσει τη ζωή σας. Μήπως και κάποιοι εκτός από σχολιαστές διαφορών αναρτήσεων γίνεται και κάτι πιο σημαντικό.

Ξέρετε ό,τι σε κάνει χαρούμενο στα social δεν σε ωφελεί και στην καθημερινότητά σου και μιλάω γι’ αυτήν τη μαυρίλα που έχεις σπίτι σου κι όμως στο πληκτρολόγιο νιώθεις ένας μικρός δικαστής – Θεός! Ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος…».

Προς δικαστες του facebook... Εργαζομαι απο 17 χρονων. Ειχα αδεια εργασιας ανηλικου. Επαιρνα απο 1200-1500 ευρω μισθο...

Δημοσιεύτηκε από Mina Arnaouti στις Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...