Skip to main content

CELEBS

Butler - Brown: Επανασύνδεση με «καυτά» φιλιά στη μέση του δρόμου!

Gerard Butler και Morgan Brown και πάλι μαζί μετά από 7 μήνες



«Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν», λέει ο σοφός λαός και όπως φαίνεται αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Gerard Butler και της Morgan Brown.

Τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού. Αφορμή στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο διάσημος ηθοποιός και η μελαχρινή καλλονή απαθανατίστηκαν στο Μαλιμπού, τη στιγμή που εκείνος προσπαθούσε να βάλει το ποδήλατό του στο τζιπ του.

Όταν τα κατάφερε η σύντροφός του τού έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις του διάσημου ζευγαριού

Η σχέση του Gerard Butler και της Morgan Brown έχει περάσει από 40 κύματα. Ο Χολυγουντιανός ηθοποιός και η 50χρονη Αμερικανίδα που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το modelling, αλλά σήμερα ασχολείται με το interior design γνωρίστηκαν το 2014.

Δύο χρόνια αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους τον Ιούλιο του 2017.

Το καυτό φιλί του Gerard Butler και της Morgan Brown στην πρεμιέρα της ταινίας «Angel Has fallen» τον Αύγουστο του 2019

Το καυτό φιλί του Gerard Butler και της Morgan Brown στην πρεμιέρα της ταινίας «Angel Has fallen» τον Αύγουστο του 2019/ Φωτογραφία AP

Από τότε έως και λίγο πριν τον Αύγουστο του 2020 το ζευγάρι ήταν καλά, αλλά εμφανίστηκαν και πάλι γκρίζα σύννεφα.

Οι περισσότεροι υποστήριζαν πως οι δυο τους χώρισαν οριστικά, αλλά 7 μήνες αργότερα τους διέψευσαν και πάλι με τα full in love στιγμιότυπα που τα τελευταία 24ωρα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός