Skip to main content

CELEBS

Ο Prince Harry και η Meghan Markle αποχαιρετούν τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Αποτίνοντας τον δικό τους φόρο τιμής με ένα τρυφερό αντίο



 

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αποτίνουν φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο μετά τον θάνατό του σε ηλικία 99 ετών. Την Παρασκευή, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απέστειλαν το μήνυμά τους παίρνοντας μέρος στο βασιλικό πένθος στην ιστοσελίδα του Archewell. Το μήνυμα έχει ως εξής: "Στη μνήμη της Βασιλείας του Δούκα του Εδιμβούργου" μαζί με το έτος που γεννήθηκε, το 1921 και το έτος του θανάτου του, το 2021. Το τέλος της σημείωσης περιλαμβάνει ένα σύντομο αλλά γλυκό μήνυμα από το ζευγάρι «Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας ... θα μας λείψετε πολύ».

https://www.instagram.com/p/CMpHI_tn5tt/

Νωρίτερα την Παρασκευή, το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε το θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππο με μια σύντομη δήλωση από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β ' «Με βαθιά θλίψη, η Αυτού Μεγαλειότητα Η Βασίλισσα ανακοίνωσε τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, του Βασιλείου Υψηλότερου Πρίγκιπα Φίλιππου, του Δούκα του Εδιμβούργου. Ο κόσμος σε πένθος για την απώλεια του. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν εν ευθέτω χρόνω». Το παλάτι δεν έχει ακόμη ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο του πρίγκιπα, αλλά ως σύμφωνος με τον τίτλο του μονάρχη, δικαιούται κρατική κηδεία. Ο Χάρι και ο Μέγκαν, οι οποίοι κατοικούν στο Λος Άντζελες, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει εάν θα πάνε στο Ηνωμένο Βασίλειο για την κηδεία.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department