Όλγα Τρέμη: Το μήνυμα μετά την παραίτηση από το Mega

Που πάει μετά το Μεγάλο Κανάλι;

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Όπως είναι ήδη γνωστό η Όλγα Τρέμη δεν θα είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega για την επόμενη σεζόν. 

Η παρουσιάστρια έχει υποβάλει την παραίτηση της, η οποία πρόκειται να γίνει και επίσημα δεκτή από το επόμενο διοικητικό συμβούλιο του καναλιού, ενώ γνωρίζει που θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η Όλγα Τρέμη θα ανήκει στο εξής στο δυναμικό του καναλιού Action 24, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο τηλεοπτικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης, σύζυγος της ηθοποιού και πρώην βουλευτού Ελένης Κούρκουλα, όπου θα παρουσιάζει μια εβδομαδιαία βραδινή πολιτική εκπομπή. Στο ίδιο κανάλι θα βρίσκεται και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα βγαίνει κάθε απόγευμα στον τηλεοπτικό αέρα, παρουσιάζοντας μια απογευματινή εκπομπή.

Σε κλήση της εφημερίδας Espresso η ίδια απάντησε με ένα μήνυμα στο οποίο έλεγε: «Με συγχωρείτε που δεν επικοινώνησα. Στην παρούσα φάση έχω επιλέξει να μην κάνω καμία δήλωσε, όπως άλλωστε έχετε διαπιστώσει από τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα τα πούμε όλα. Ευχαριστώ και για το τηλεφώνημά σας και για το μήνυμα, Όλγα Τρέμη».

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares