Skip to main content

CELEBS

Μαίρη Μηλιαρέση: «Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου



 

Τον έναν και πιο σημαντικό λόγο που αποσύρθηκε από την τηλεόραση αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Μαίρη Μηλιαρέση.

Το πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια που πλέον θεωρείται η… βασίλισσα του τηλεμάρκετινγκ, μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης.

«Τον Νοέμβριο του 1996 γέννησα τη Σοφίνα (σ.σ. την ηθοποιό και χορεύτρια Σοφίνα Λαζαράκη) και η πρόταση που είχα από το Mega ήταν για να κάνω πρωινό. Για να κάνω όμως πρωινό, έπρεπε να λείπω από το πρωί και να γυρίζω το απόγευμα. Εγώ μόλις είχα το μωρό. Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να αφήσω το παιδί μου, που μόλις το έχω γεννήσει, να μεγαλώσει μόνο του. Με νταντάδες, με γιαγιάδες, με θειάδες και δεν ξέρω κι εγώ με τι… Δεν πέρασε από το μυαλό μου ούτε μία στιγμή ότι θα αφήσω το παιδί», είπε με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει.

Μαίρη Μηλιαρέση

Η Μαίρη Μηλιαρέση έχει σήμερα ταυτιστεί με το τηλεμάρκετινγκ

«Όταν το παιδί μου μεγάλωσε και πήγε στον παιδικό σταθμό, δεν μπορούσα να ξαναμπώ μέσα στη δουλειά. Δεν έχω τις άκρες, τις παρέες… Αυτά τα πράγματα έχουν να κάνουν με τον χώρο και τις γνωριμίες. Εγώ εξαφανίστηκα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια στο The 2Night Show.

«Η τηλεόραση ήταν η δουλειά μου, την έκανα έτσι όπως έπρεπε να την κάνω. Την έκανα σωστά, ήμουν συνεπής αλλά δεν μπορούσα να αφήσω το μωράκι μου να μεγαλώνει μόνο του... Η τηλεόραση με τιμώρησε που την άφησα για το μωράκι μου. Ήταν σαν μια κακιά ερωτική σχέση», συμπλήρωσε.

Θυμίζουμε ότι η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκίνησε ως μοντέλο, μετεπήδησε στον χώρο του τραγουδιού και στη συνέχεια στην τηλεπαρουσίαση μέσα από τη συχνότητα του STAR. Στη συνέχεια έγινε η πρώτη παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» από τον Απρίλιο του 1994 έως τον Ιούνιο του 1997 τότε στο Mega, ενώ το 2017 το τηλεπαιχνίδι επανήλθε με νέα επεισόδια από τον ΑΝΤ1 και παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.