Skip to main content

CELEBS

Friends Reunion – το πρώτο teaser και ποιοι guest stars θα κλέψουν την παράσταση

Reese Witherspoon, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, David Beckham… μερικά μόνο από τα ονόματα



 

Το HBO Max επιβεβαίωσε ότι το πρωτότυπο cast, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer έχουν δεσμευτεί να επαναλάβουν τους ρόλους τους. Τέλεια! Στο Reunion Των Friends θα είναι εκτελεστική παραγωγοί οι Marta Kauffman και David Crane, καθώς και ο αρχικός παραγωγός τους, Kevin Bright, ώστε η αγαπημένη παρέα να κυριολεκτικά επιστρέφει ολόκληρη.

Με έξτρα λάμψη, καθώς guest stars προσκεκλημένοι θα περιλαμβάνουν επίσης τους David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Tom Selleck, Reese Witherspoon και Malala Yousafzai. Ουάου...

https://www.instagram.com/p/CO1LkPLHj4a/

Η Courteney Cox μίλησε επίσης για την επανένωση του αρχικού καστ, γράφοντας: «Το συναρπαστικό είναι ότι όλοι θα συναντηθούμε για πρώτη φορά, σε ένα δωμάτιο, και θα μιλήσουμε πραγματικά για τη σειρά, και πρόκειται να γίνει στο HBO Max και είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Θα περάσουμε τέλεια. Θα είναι υπέροχα. Θα είναι φανταστικά».

Για να ξεκαθαρίσει οποιαδήποτε σύγχυση, αυτό το επεισόδιο δεν θα είναι ένα νέο επεισόδιο της διάσημης σειράς, αλλά περισσότερο ένα νοσταλγικό σόου με το καστ καθώς πηγαίνουν πίσω από τα παρασκήνια και μοιράζονται πληροφορίες για την εκπομπή.

https://www.youtube.com/watch?v=MedRN92V6lE

Η HBO Max εξήγησε σε μια δήλωση, «Τέλος, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση σχετικά με το τι είναι αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο, θέλουμε να καταστήσουμε πολύ σαφές ότι αυτό δεν είναι ένα νέο, πρωτότυπο επεισόδιο της σειράς. Το καστ θα εμφανίζεται ως οι εαυτοί τους κι όχι υποδυόμενοι τους αγαπημένους τους χαρακτήρες».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα που έχει στη συλλογή της

Σε κάθε της εμφάνιση τα φλας άστραφταν και έκλεβε τις εντυπώσεις

CELEBS

Θανάσης Κουρλουμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για μένα»

Oι ανακοινώσεις της θεατρικής εταιρίας και του σκηνοθέτη της παράστασης

Προτεινόμενα

SEX

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους