Ναταλία Δραγούμη: Με ενοχλεί που δεν αντέδρασα όταν παρενοχλήθηκα σεξουαλικά

Όσα είπε η ταλαντούχα ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται»

allyou.news

Ειλικρινής, αυθόρμητη και με αποκαλυπτική διάθεση η Ναταλία Δραγούμη κάθισε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού και μίλησε για όλα!

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό που της συνέβη στην ηλικία των 12 ετών. Τότε ένας οικογενειακός φίλος στον οποίο οι γονείς της είχαν εμπιστοσύνη την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Ήταν φίλος της οικογένειας, που με πρόσεχε. Γάλλος. Με έβαζε πάνω στο ποδήλατο κι ήταν απόλυτης εμπιστοσύνης. Με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενής, δεν αντέδρασα, όπως έπρεπε. Κανονικά έπρεπε να τρέξω, να τον βρίσω, δεν ξέρω. Το είπα στις αδερφές μου κι αυτός ο άνθρωπος έφυγε κι από το νησί. Έπειτα μάθαμε ότι έκανε πράγματα και σε άλλες γνωστές κυρίες. Τώρα νομίζω έχει φύγει κι από τη ζωή.


Άσχετα από αυτό το γεγονός σκέφτεσαι ότι εκείνη η σχέση η πρώτη που είχα πόσο άσχημα μου φέρθηκε; Μιλήσεις, δε μιλήσεις αρχίζεις κι επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου και βάζεις τα όρια σου. Κάποιες ιστορίες που άκουσα μου θύμισαν την συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που το ανεχόμουν κι ήμουν μικρή.» δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares