Skip to main content

CELEBS

Βάνα Μπάρμπα: Συνεχίζει να… υπερασπίζεται τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Συνήγορος» και του Γιώργου Κιμούλη



 

Συνεχίζει να… υπερασπίζεται μέσα από τα social media τον Πέτρο Φιλιππίδη η Βάνα Μπάρμπα, παρά το γεγονός ότι πλέον τον ηθοποιό βαραίνουν κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σάλος ξέσπασε όταν η ηθοποιός το περασμένο Σάββατο έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια».

Μαρία Κορινθίου Βάνα Μπάρμπα

Μαρία Κορινθίου & Βάνα Μπάρμπα: Δύο sex symbols σε ένα ενσταντανέ! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έκτοτε, μοιράστηκε μερικές ακόμα αναρτήσεις, όπου εκφράζει ανοιχτά τη θέση της και για τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος ως γνωστόν έχει κατηγορηθεί για ψυχολογικό bullying σε συμπρωταγωνίστρίες του, με τις οργισμένες αντιδράσεις των χρηστών να κυριαρχούν στα σχόλια.

Η ίδια στηρίζει τη θέση της λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν δύο τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι να είναι υπεύθυνοι για τέτοιες πράξεις.

«Αγαπητοί φίλοι καλημερα..Με φως και αγάπη για όλους. Θέλω να σας πω ότι δε διαβάζω τι μου γράφετε για να μπορώ να είμαι ελεύθερη.. από την διαδικασία να πω πράγματα που θα είναι αρεστα στους περισσότερος ..γίνεται υποσυνείδητα. Καμμια φορά. Καταρχάς υποστηρίζω ότι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι αναφέρομαι στους κ .Φιλιππίδη και Κιμουλη...δεν είναι δυνατόν στην πλειονότητα να τελεσουν αδικήματα όπως βιασμός...που είναι. τόσο βάρυ αδίκημα.. δε συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι σαν άνθρωποι δεν έχουν κάνει και κατάχρηση εξουσίας.. και λάθη», έγραψε το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network