Skip to main content

CELEBS

Θοδωρής Μαραντίνης: «Στην αρχή πήγα να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία»

Όσα είπε για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου



Μία προσωπική εξομολόγηση αλλά και μία αποκάλυψη έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Τετ α Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος. Ο frontman των Onirama αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιο του από τη Σίσσυ Χρηστίδου όσο και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΣΙΣΣΥ ΧΩΡΙΣΜΟΣ

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν πολλά μαζί. Ήρθε και ένα πρόβλημα υγείας. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι και ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ. Πέρασα στιγμές που πραγματικά δεν ήμουν καθόλου καλά. Τις έχω δουλέψει αρκετά, δούλεψα και πολύ με τον εαυτό μου. Βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες. Τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον».

«Προσπαθώ να ξαναγεννηθώ μέσα από αυτή την κατάσταση που όντως κάποια στιγμή με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά. Στην αρχή πήγα να μπω στη διαδικασία να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία, μετά βγήκα εντελώς και προσπάθησα να βρω το καλό που τελικά θα προκύψει από οποιαδήποτε απόφαση κρίνω πως είναι η καλύτερη», εξομολογήθηκε ο δημοφιλής μουσικός.

«Μιλήσαμε και με ειδικούς για το πως θα προσεγγίσουμε τα πράγματα για τα παιδιά. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά νιώθω ότι το καταλαβαίνουν σιγά σιγά και πλέον προσαρμόζονται εύκολα τελικά», πρόσθεσε ο ίδιος για τη σχέση που διατηρεί πια με τη διάσημη παρουσιάστρια και πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρησίδου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Happy Day

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου