Skip to main content

CELEBS

Mariah Carey - Nick Cannon: Κόντρα για τα περιουσιακά!

Ποιος από τους δύο υποχωρεί τελικά;



Είναι πλέον επίσημο! Η Mariah Carey και ο Nick Cannon μπήκαν στην τελική ευθεία για το διαζύγιό τους, έξι χρόνια μετά το γάμο τους και ξεκίνησε η κόντρα για τα περιουσιακά.

Πριν από έξι περίπου μήνες έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού, ακολούθησαν οι αποκαλύψεις και το ξέσπασμα της Mariah και οι διαφωνίες για το μοίρασμα της περιουσίας. Και ενώ η ερμηνεύτρια συμπλήρωσε τα χαρτιά του διαζυγίου από τον Δεκέμβρη, τώρα ήρθε και η σειρά του Nick Cannon να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Και μπορεί, αρχικά, να μην τα βρήκαν σε ό,τι έχει να κάνει με την περιουσία τους, αλλά όπως αποκάλυψε το TMZ, ο πρώην σύζυγος της Mariah είναι αυτός που δεν θα πάρει τελικά μερίδιο από τα κέρδη της πολυτελούς βίλας τους στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός