Ουίλιαμ - Κέιτ: Το τρυφερό δώρο στη μικρή Λίλιμπετ Νταϊάνα

Η πρόσκληση της Ελισάβετ στον Χάρι για δείπνο

allyou.news

Στο νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, στη νεογέννητη Λίλιμπετ-Νταϊάνα, που έφερε στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ την Παρασκευή 4 Ιουνίου, θέλησαν να στείλουν εκτός από τις ευχές τους και ένα δώρο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγό του, Κέιτ.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό τι είναι το δώρο, πηγή κοντά στο Παλάτι ανέφερε ότι σίγουρα θα είναι κάτι πολύ τρυφερό και γλυκό.

H πρόσκληση της Ελισάβετ στον Χάρι και τη Μέγκαν για δείπνο

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με βρετανικά MME, η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να προσκάλεσε τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι σε δείπνο στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η Βασίλισσα μάλλον συγκινήθηκε στο άκουσμα του ονόματος «Λίλιμπετ» του δισέγγονού της, όνομα με το οποίο τη φώναζε χαϊδευτικά ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, που δεν είναι πια στη ζωή.

Αυτή μάλιστα, θα είναι η πρώτη ιδιωτική συνάντηση του Χάρι με τη γιαγιά του από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα και εγκατέλειψε το Παλάτι. 

Ο Δούκας του Σάσεξ θα συναντηθεί με την γιαγιά του ως «μία ευκαιρία να μιλήσουν για την κατάσταση», όταν επιστρέψει στη Βρετανία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα τον επόμενο μήνα. 

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο όμως, η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε προσκαλέσει σε γεύμα τον εγγονό της πριν γεννηθεί η κόρη του.

Επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο την 1η Ιουλίου

Ο πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη της μητέρας του, την 1η Ιουλίου, οπότε είναι τα γενέθλιά της.

Με την επιστροφή του Χάρι στο Λονδίνο, θα μπορούσαν να αποκατασταθούν – όσο γίνεται- οι τεταμένες σχέσεις με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, με τον οποίο έχουν αποξενωθεί από τότε που ο Χάρι έφυγε από την Βρετανία και αρνήθηκε τα βασιλικά του καθήκοντα.

Μάλιστα, η αποκαλυπτική συνέντευξη των Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα Γουινφρεϊ φαίνεται να επιδείνωσε τις σχέσεις τους.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares