Κατερίνα Γερονικολού - Μπουράκ Χακί: Ταξίδεψαν στη Χίο

 

Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

 

allyou.news
 

Η πολυαναμενόμενη ταινία, Σμύρνη μου Αγαπημένη, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν σύντομα, «ανάγκασε» αρχικά τη Μιμή Ντενίση και μετέπειτα την Κατερίνα Γερονικολού και τον Μπουράκ Χακί να ταξιδέψουν στη Χίο!

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί, Κατερίνα Γερονικολού και Μπουράκ Χακί αναχώρησαν χθες για τη Χίο, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη»

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί αναχώρησαν χθες για το όμορφο νησί, για την ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη, ένα κινηματογραφικό εγχείρημα που θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Η ταινία, φυσικά, θα προβάλει το όμορφο ελληνικό νησί σε όλο τον κόσμο, μεταφέροντας το κλίμα, την κουλτούρα και τον πολιτισμό του ελληνικού πληθυσμού της Μικράς Ασίας, οι οποίοι έζησαν τον ξεριζωμό.

Η όμορφη ηθοποιός ήταν ντυμένη casual και με πολύ ευχάριστη διάθεση, αφού επιτέλους έπειτα από τόσο καιρό, λόγω της πανδημίας, θα ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική, που τόσο αγαπά!

Ο Μπουράκ Χακί, χαμογελαστός και casual ντυμένος αναχωρεί για τη Χίο

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους αγαπημένους ηθοποιούς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έτοιμους να αναχωρήσουν για την Χίο και να ξεκινήσουν τα απαιτητικά γυρίσματά τους. Οι δυο ηθοποιοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι που επιτέλους έπειτα από τόσο καιρό, λόγω πανδημίας, θα κάνουν ξανά αυτό που τόσο αγαπούν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

ΠηγήAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares