Skip to main content

CELEBS

Λίνα Σακκά: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος σου»

 

Η ηθοποιός μιλά για την απόφαση να μεγαλώσει μόνη τον γιο της

 



Για την απόφαση να αναλάβει να μεγαλώσει τον γιο της μόνη της, για τη ζωή της μαζί του, αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή που είχαν μίλησε η Λίνα Σακκά στην κάμερα της εκπομπής Pop Up.

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος σου, είναι από τα πιο δύσκολα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα, όμως το κάθε πράγμα και η κάθε επιλογή έχει το τίμημά της. Έτυχε έτσι, δεν το επεδίωξα, συνέβη όπως συνέβη και προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί, όπως και είναι. Τώρα πια είμαστε πολύ καλή παρέα στο σπίτι, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε το βάρος της ευθύνης περισσότερο. Έπρεπε να αποφασίσω μόνη μου για σημαντικά πράγματα του παιδιού. Σίγουρα συμβουλευόμουν τον πρώην σύντροφό μου, αλλά όταν έχεις το παιδί στο σπίτι εσύ, το βάρος πέφτει σε εσένα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Η Λίνα Σακκά με τον γιο της, Μάριο Καραμάνη

Η Λίνα Σακκά με τον γιο της, Μάριο Καραμάνη το 2019/ NDP

«Η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί ήταν ότι είχε πέσει και είχε σκίσει τη γλώσσα του. Εκεί κατάλαβα ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου και ζήτησα βοήθεια από τον μπαμπά του. Πρέπει να ζητάς βοήθεια, μην περιμένεις ο άλλος από μόνος του να το καταλάβει, μπορεί να νομίζει ότι τα καταφέρνεις. Άρχισα κάποια στιγμή να είμαι λίγο πιο απαιτητική από τον μπαμπά του παιδιού. Ήμουν ένα βήμα πίσω και δεν ήμουν απαιτητική ούτε στη δουλειά. Ήμουν εργάτρια. Σεβόμουν απόλυτα» είπε χαρακτηριστικά η Λίνα Σακκά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά