Skip to main content

CELEBS

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο «θείος Λεό» σε επικίνδυνες αποστολές

Δείτε τον να κάνει sky diving!



 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, αποφάσισε να «γεμίσει» μπαταρίες κάνοντας κάτι που ανεβάζει την ανδρεναλίνη στο κόκκινο.

Ο «θείος Λεό» που έχει αφήσει το στίγμα του στον μαγειρικό διαγωνισμό για τις αξεπέραστες ατάκες του και όχι μόνο, απέδειξε περίτρανα πως είναι τολμηρός και ότι κυρίως δεν φοβάται τα ύψη, αφού επιχείρησε sky diving.

Ο αγαπημένος chef και κριτής ανέβασε στη συνέχεια σχετικά στιγμιότυπα στο instagram, τα οποία συνόδευσε με στίχους από ένα τραγούδι του Γιάννη Αγγελάκα στη λεζάντα.

«Θα `ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα κι καρδιά μου στο φως θα χιμήξει. Θα φύγω μακριά θα πετάξω ψηλά θα πετάω σ’ ασύλληπτα ύψη. Και τότε πια δεν μπορεί αυτή η φτηνή αυτή η χλωμή η τιποτένια μου θλίψη.

Θα μείνει ορφανή θα γυρνάει σαν τρελή θα ζητάει να με βρει και δε θα με βρίσκει κι ούτε πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει και δεν πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει (Γιάννης Αγγελακας)», έγραψε χαρακτηριστικά ο κριτής του MasterChef.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός